Selecteer provincie

Kozijnen Zuiderwijk & Zn Aannemingsbedrijf L E M

Vergelijk Kunststof kozijnen Poeldijk

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Poeldijk ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Monsterseweg 33
2685LM Poeldijk
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.lemzuiderwijk.nl

Wat wij doen:
* Aanbouw aan woning* Verbouw van woning* Renovatie* Onderhoud* Dakkapellen* Dakvensters* Kozijnen.

Het kiezen voor hout is een bewuste keuze. Natuurlijk materiaal bied als eigenschap dat het een warme uitstraling heeft.Hout is erg populair voor kozijnen, ramen en deuren, het voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

Met hout kiest u voor karakter gecombineerd met kwaliteit. Onze houten kozijnen zijn gebruik- en onderhoudsvriendelijk.Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal beschikken e over optimale wind- en waterdichtheid. Onze kozijnen zijn sterk duurzaam en isolerend.

Door het kiezen van hout kiest u ook voor vrijheid in kleur welke op ieder moment aangepast kan worden. Daarnaast zijn kleine beschadiging relatief makkelijk bij te werken waardoor, na een goede onderhoudsbeurt, de kozijnen weer als nieuw zijn met een eigentijdse kleur.

Hout is zeer veelzijdig in haar ontwerpvrijheid. Bijna alle details kunnen door ons gemaakt worden.Van renovatie tot een moderne uitstraling bij profileringen, in hout is bijna alles mogelijk.

Standaard word bij ons de houtsoort Dark Red Meranti gebruikt, deze is kwastvrij, en onderhoudsvriendelijk. Rode meranti is vrij regelmatig van structuur en heeft geen uitgesproken tekening. Dark Red meranti is ook te leveren met een FSC keurmerk.Ook andere houtsoorten kunnen toegepast worden. Te denken aan Oregon Pine, Lariks en Merbau. Naast de houtsoort kan de houtdikte ook naar uw wensen worden aangepast.

De kozijnen, ramen en deuren worden standaard 80-100 mu wit gegrond. Uiteraard is het mogelijk de kozijnen ook grijs te gronden of blank af te lakken. Daarnaast bieden wij u ook de optie om de kozijnen afgelakt bij u te leveren en/of te plaatsen. Draaiende delen worden standaard voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk. Indien gewenst met SKG gecertificeerd volgens politiekeurmerk. Onze deuren worden afgehangen en standaard uitgevoerd met politiekeurmerk beslag.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 16:30
Dinsdag : 07:30 - 16:30
Woensdag : 07:30 - 16:30
Donderdag : 07:30 - 16:30
Vrijdag : 07:30 - 16:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Onderhoud, Renovatie, aanbouw

Specialisatie:
Complete aanbouw plaatsen, Kozijnen, Serre, dakkapellen, deuren, geluidsisolatie, ramen

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland