Kozijnen Bouwbedrijf Romar 0174-628616: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2023 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Slachthuiskade 14
2685LN Poeldijk
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Romar Bouwbedrijf is een gerenomeerd aannemersbedrijf dat is opgericht in 1992 en is gespecialiseerd in het plaatsen van alle typen dakkapellen, dakopbouwen en verbouwingen. Directeur/eigenaar Rob de Haas heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouw en samen met vakbekwame timmerlieden beschikt Romar Bouwbedrijf over een eigen timmerwerkplaats.

Romar Bouwbedrijf heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten dakopbouwen, aanbouwen en dakkapellen of het nu een standaard of ouderwetse dakkapel is Romar Bouwbedrijf maakt het voor u.

Tot onze regelmatige gespecialiseerde werkzaamheden in het bouwbedrijf behoren ook totaal verbouwingen, het plaatsen en renoveren van kozijnen, het plaatsen van dubbel glas, zonweringen en totale verbouwingen. Zie voor meer werkzaamheden en informatie onze diensten.

Door onze flexibele instelling kan de werkzaamheden geheel naar eigen wens worden uitgevoerd en op diverse afwerkingsniveaus worden opgeleverd. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Met andere woorden, u krijgt slecht één bedrijf over de vloer)

Ook het aanvragen van bouwvergunningen, constructie berekeningen en eventueel tekenwerk kunt u door ons laten uitvoeren.
Service:
Offerte

Specialisatie:
Schuifpui, Vloer, Dakkapellen, Deuren, Kunststof kozijnen, Ramen