Selecteer provincie

Kozijnen Ruud Lagas Maatvoeren en Bouwen

Vergelijk Kunststof kozijnen Leiden

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Leiden ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Utrechtse Jaagpad 66
2313LB Leiden
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Kunststof kozijnen groothandel

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:

Ruud Lagas Maatvoeren & Bouwen, uw partner voor al uw bouw- en verbouwplannen.

Bent u woningeigenaar en hebt u plannen voor bouw, verbouw of uitbreiding van uw woning, dan kunt u bij mij terecht voor het totaalpakket aan werkzaamheden die een rol spelen bij het ontwerpen, plannen, inkopen en uitvoeren hiervan. Dus ook voor het aannemen van het werk, het adviseren hierbij of het maken van een kostenraming of begroting en het tekenwerk, zowel ontwerp als constructief wat nodig is bij nieuwbouw of bouwaanvraag, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om het 'ophangen van een schilderijtje' of het bouwen of verbouwen van een heel huis, alles is mogelijk.

Voor aannemers (en architecten) blijft het uitvoeren van het gehele pakket aan maatvoering, het inmeten en uitzetten op de bouwplaats een belangrijke activiteit. Maar ook het uitvoeren van freelance timmerwerkzaamheden of het aannemen hiervan is mogelijk.
Zoekt u voor kortere of langere tijd tijdelijke uitbreiding van bijvoorbeeld het uitvoeringsteam, neemt u dan vooral contact op om te praten over de mogelijkheden.
Openingstijden:
Maandag : 07:00 - 17:00
Dinsdag : 07:00 - 17:00
Woensdag : 07:00 - 17:00
Donderdag : 07:00 - 17:00
Vrijdag : 07:00 - 17:00
Zaterdag : 07:00 - 17:00
Zondag : gesloten
Carnaval : 07:00 - 17:00 Bel vooraf voor een afspraak op een van deze dagen.
Suikerfeest : 07:00 - 17:00
Sinterklaas : 07:00 - 17:00 Bel vooraf voor een afspraak op een van deze dagen.
Overige feestdagen : 07:00 - 17:00 Bel vooraf voor een afspraak op een van deze dagen.Service:
24-uurs service, Alleen op afspraak, Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw, Aanvraag bouwvergunning, Advies / bouwadvies, Bouwbegeleiding, Constructieberekening, Dakrenovatie, Herbouw, Interieurbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Projectbouw, Renovatie, Schadeherstel, Uitbouw, Utiliteitsbouw, Verbouw, Woningbouw

Type bouwproject:
Appartement, Badkamer, Bedrijfspand, Dakkapel, Garage, Gevelrenovatie, Haard, Heiwerkzaamheden, Houtskeletbouw, Kantoor, Kelder, Keuken, Kozijnen, Metselwerk, Plafond, School, Serre, Serviceflat, Sportcentra, Tegelwerk, Timmerwerk, Trappen, Villa, Woning, Wooncomplex

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving