Kozijnen Rumling Bouw

Vergelijk Kunststof kozijnen Leiden

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Leiden TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Steneveltpark 8
2315MH Leiden
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
www.rumlingbouw.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-24202270

http://www.rumlingbouw.nl

Wat wij doen:
Rumling Bouw is de specialist op bouwgebied. Vakkundigheid en betrouwbaarheid zijn onze sleutelwoorden.. Rumling Bouw heeft meer dan 15 jaar ervaring in bouwprojecten. Door de verscheidenheid aan projecten is onze vakkennis op bouwgebied zeer breed.

Wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk. Wij maken duidelijke offertes en betrouwbare afspraken. U weet precies waar u aan toe bent. Graag steken wij ook voor u de handen uit de mouwen.
Rumling Bouw is gevestigd in Leiden. Wij verrichten werkzaamheden in de wijde omtrek van Leiden. Door onze grote ervaring en de diversiteit aan projecten die wij hebben uitgevoerd, kunnen wij u een deskundig en betrouwbaar advies geven.

U kunt bij ons terecht voor een verbouwing, een op- en/of aanbouw plaatsen, badkamers, herstel van brand- of waterschade, kozijnen, deuren en ramen, dakkapellen, stucadoorswerk, schilderwerk en dakwerkzaamheden.

Wij hebben ruime ervaring in het onderhouden van woningen, bedrijfsruimtes en appartementencomplexen, voor particulieren en VVE’s. Het goed onderhouden van uw houtwerk (kozijnen, deuren, ramen) dak of dakleer, betekent dat u er langer van kunt genieten. Wij werken met duurzame materialen.Service:
advies, offerte

Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Onderhoud, aanbouw, uitbouw, verbouwen

Specialisatie:
Badkamer, Dakbedekking, Dakwerk, Keuken, Kozijnen, Schilderwerk, Toilet, Zolder, badkamers, bouwvergunning, dakkapellen, kantoor, ramen, woningen