Kozijnen Rietdekkersbedrijf L Blom 06-23228676: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2024 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Wilgenweg 12
3421TV Oudewater
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-30054770

http://www.blom.nl

Wat wij doen:
Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Een goed rieten dak vereist juist inzicht en vakkennis , wij werken daarom alleen met vakmensen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Onze klanten bestaan uit particulieren, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen. Wij brengen rieten daken aan op landhuizen, villa's, woonhuizen, boerderijen etc. Tevens bestaat ons werk uit het vervangen van bestaande rieten dak evenals het plegen van onderhoud en uitvoeren van reparaties.

Verder kunt u bij ons terecht voor:
- dakkapellen
- aanbrengen dakplaten
- aanvullend timmerwerk
- mosbestrijding
- aanbrengen brandvertragers
- vonkenvangers


Aandachtspunten.

Het aanbrengen van een rieten dak vereist veel vakmanschap. Maar met alleen een goede rietdekker bent u er nog niet. Het aanbrengen van een goed rieten dak is afhankelijk van vele factoren:
1. De gekozen onderconstructie.
2. De hellingshoek.
3. De ligging van het pand.
4. De omgeving van het pand.
5. Technische details van het rieten dak.
6. Vakmanschap van de rietdekker.
7. Het riet.
8. Onderhoud.
9. Brandvertragende Coating.
10. Conclusie.

1. De gekozen onderconstructie.
Huizen worden steeds dampdichter gebouwd. Cementvloeren, dubbel glas in goed sluitende kozijnen, laten bijna geen woonvocht meer door. Als er aan de binnenzijde van uw rieten dak ook nog geisoleerd wordt, dan wordt het condensatiepunt verlegd warme vochtige lucht trekt door uw isolatie, dakconstructie, komt bij uw riet, de warme (vochtige) lucht koelt halverwege uw rietpakket af, er treedt condensatie op, dat wil zeggen, uw riet wordt vochtig. Een rieten dak wat te lang nat blijft vergaat. Wij adviseren daarom altijd een dampremmende laag aan te brengen aan de binnenzijde van uw rieten dak.Dezed si mpele oplossing voorkomt veel problemen.

Verzekeringen

Bij een rieten dak denken mensen vaak aan een dure verzekering. Bij een schroefdak hoeft dat echter niet zo te zijn. Bij een schroefdak is de verzekeringspremie hetzelfde als bij een pand met een pannen dak.

Dit kan u dus veel geld schelen, de verzekeringspremie komt immers ieder jaar terug. Wij adviseren onze klanten voor het verzekeren van hun rieten dak de onderlinge. Wij hebben hier goede ervaringen mee.

- Onderlinge Vlist
- Onderlinge Benschop
Specialisatie:
Pannendak, Schoorsteen