Selecteer provincie

Kozijnen Hoorn Van der Kley Bouw- en Aannemingsbedrijf Van 0348-561390: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2023 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Elzenweg 36
3421TT Oudewater
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bouw- en aannemingsbedrijf van Hoorn & van der Kley b.v. is in maart 1991 opgericht door Edwin van Hoorn en Edwin van der Kley. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 18 goed opgeleide en gemotiveerde personen die met elkaar een hecht team vormen. Door korte en goede communicatielijnen wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige kennis en ervaring en voelt iedereen zich betrokken bij de projecten die wij uitvoeren.

De grote kracht van bouw- en aannemingsbedrijf van Hoorn & van der Kley b.v. is de ambachtelijkheid van bouwen gecombineerd met eigentijds management. Wij zijn van mening dat bouwen een voortdurende dialoog is met de opdrachtgever. Natuurlijk vanaf het moment dat 'de schop in de grond gaat', maar waar mogelijk nog eerder. Duidelijkheid voor alle partijen is van groot belang gedurende het project.

Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw van vrijstaande woningen, het uitbreiden, aanbouwen, renoveren en restaureren van bestaande woningen, woningbouw en utiliteitsbouw.

In alle gevallen weten onze relaties dat zij verzekerd zijn van kwaliteit, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de oplevering van het project.Service:
Advies

Diensten:
Onderhoud, Aanbouw, Utiliteitsbouw

Specialisatie:
Interieurbouw, Keuken, Kozijnen, Loodgieterwerk, Schilderwerk, Serre, Zolder, Appartementen, Architect, Bouwvergunning, Garage, Kantoor, Terras, Woningbouw, Woningen

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, Bouw Garant, Woningborg Bouwzekerheid