Selecteer provincie

Kozijnen Aannemersbedrijf De Jong Ursem BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Ursem

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Ursem ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Nijverheidsterrein 1
1645VX Ursem
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Gespecialiseerd in de agrarische sector

http://www.jongursem.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Aannemersbedrijf De Jong Ursem is een allround aannemingsbedrijf. Gespecialiseerd in het bouwen binnen de agrarische sector, voornamelijk ligboxstallen en het bouwen van kelders in de algemene zin. Met allround bedoelen we nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van:
•Ligboxenstallen
•Bergingen
•Mestkelders
•Sleufsilo’s
•Gestorte kelders

De ligboxenstallen die door ons gebouwd worden voldoen veelal aan de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV). Bij het ontwerp van een veestal wordt volop rekening gehouden met de criteria van de MDV zodat de nieuwe stal het nodige aantal punten behaald voor de certificering. Aannemingsbedrijf de Jong Ursem heeft veel kennis en ervaring in huis, op het gebied van de MDV-criteria en subsidiemogelijkheden, om u daarin optimaal te adviseren.Service:
Advies

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Aanbouw, Utiliteitsbouw

Specialisatie:
Badkamer, Dakbedekking, Isolatie, Kelder, Kozijnen, Metselwerk, Tegelwerk, Ventilatie, Verwarming, Vloer, Zwembad, Balustrade, Bedrijfspanden, Bouwvergunning, Dakkapellen, Deuren, Fundering, Garage, Kantoor, Ramen, Vloeren, Vloerverwarming, Woningbouw