Selecteer provincie

Kozijnen Matena Schilderwerken

Vergelijk Kunststof kozijnen Obdam

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Obdam ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Braken 21
1713GC Obdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Is een familie schildersbedrijf wat al ruim 15 jaar garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid, gevestigd in Obdam, Noord-Holland.

Wij voeren werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven, woningcorporaties, scholen, kantoren etc.

Vanzelfsprekend is Matena Schildersbedrijf een AF erkend bedrijf.

Traditioneel kunt u voor beglazingen bij uw schilder terecht en zo ook bij Matena. De tijd van een simpel ruitje plaatsen ligt al ver achter ons. Tegenwoordig vereisen de steeds hoger wordende wooneisen voor een specialistische aanpak. Matena Schilderwerken beschikt over alle kennis die nodig is voor het kiezen van het juiste soort glas. Er is namelijk heel veel mogelijk:
Dubbel en zelfs driedubbel glas,
Zonwerende glas,
Inbraakwerend glas,
Geluidswerend glas,
Brandwerend glas,
Dubbel glas met lamellen in de spouw,
enz....

Matena Schilderwerken beschikt over een speciaal ingerichte ruimte voor het stofvrij spuiten van uiteenlopende items. Het grote voordeel van spuiten is natuurlijk het zeer strakke en gladde resultaat. Zo worden verwarmingsradiatoren vaak gespoten, maar ook keukenkastjes, deuren, meubels, kozijnen en op de foto’s is zelfs een piano te zien!

Veel spuitwerk doen wij voor de timmerindustrie, maar ook als particulier bent u van harte welkom!

Voor het plaatsen van zonweringen hebben wij een samenwerkingsverband met Floris Obdam.

Het opknappen van oude zonweringen is een specialiteit van Matena Schilderwerken. Met een opnieuw gespoten frame en een vers doek kent u uw oude zonnescherm niet meer terug.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Decoratie, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Muurschilderingen, Plafondafwerking, Spuitwerk, Wandafwerking

Aangesloten bij / Certificering:
AF