Selecteer provincie

Kozijnen Groenveld Schilders 0226-452718: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2023 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Dorpsstraat 107
1713HD Obdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Schilderen, behangen, spuitwerk
Onderhoud en renovatie

http://www.groenveldschilders.nl

Wat wij doen:
Groenveld Schilders is al meer dan 50 jaar actief in de regio Noord Holland voor verschillende opdrachtgevers.

De jarenlange ervaring is uw waarborg voor kwaliteit.

Deze kwaliteit proberen wij over te brengen op aankomende schilders. Wij zijn dan ook een door Savantis erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om jongeren een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij Groenveld Schilders in een bijzonder hoog vaandel. Door ons jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele en moderne schilderwerkzaamheden. Als de mogelijkheden er zijn dan wordt tegenwoordig de verf in plaats van met de kwast, door middel van een spuitapparaat op het werk aangebracht. Het eindresultaat ziet er bijzonder mooi en strak uit.

Spuiten met verf in plaats van schilderen met de kwast en roller
Groenveld Schilders is gespecialiseerd in het verf-spuiten. Uw muren, plafonds, deuren en kozijnen worden niet met een kwast of roller, maar met een verfspuit weer als nieuw gemaakt. Het afplakwerk neemt iets meer tijd in beslag maar het spuiten met verf gaat vele malen sneller dan op de traditionele wijze schilderen. Het eindresultaat is gladder en beter gedekt. Buiten schilderen wij nog steeds op de traditionele manier met de kwast.

Mat, zijde of hoogglans, milieu en natuur vriendelijk
Wij spuiten en schilderen binnen uitsluitend met verven en lakken op waterbasis. Dit levert voor u altijd het gewenste eindresultaat. Bovendien zijn deze verven en lakken milieuvriendelijker dan de traditionele producten. Alles is immers op waterbasis! Ook vergelen deze verven niet. Buiten gebruiken wij wel de ouderwetse alcyd verf omdat deze beter de Nederlandse weersinvloeden kunnen weerstaan. Buiten verkleurt de verf minder.Diensten:
Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG, AF, Erkend leerbedrijf