Kozijnen CBJ Multidiensten BV 020-6311394: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2023 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Westhavenweg 60
1042AL Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij, C.B.J. Multidiensten BV zijn een onafhankelijke organisatie en hebben ons gespecialiseerd in het verrichten van diverse werkzaamheden op het gebied van Salvage & Calamiteiten, Onderhoud BMI Centrales en Specialistische reiniging.

Wij beschikken over een groot scala aan eigen machines en materialen, hetgeen ons in tegenstelling tot een groot deel van de concurrentie, in de gelegenheid stelt diverse diensten/werkzaamheden, sneller, doch accuraat en met grotere flexibiliteit te kunnen verrichten.

Voor onze cliënten betekend dit dat onze prijzen aantrekkelijk zijn en blijven, immers er worden bijna geen extra kosten gemaakt voor de inhuur van de nodige apparatuur, dus hoeft dit niet aan hen te worden doorberekend. Doorgaans kunnen wij hierdoor ook binnen korte tijd beginnen met de uitvoer van de gewenste werkzaamheden, omdat wij niet afhankelijk zijn van het aanbod van verhuurorganisaties hetgeen de cliënten ook gunstig stemt. Immers voor elk bedrijf geldt: TIJD IS GELD!!!

Ook de milieuvriendelijke middelen, de 24-uurs Salvage & Calamiteitenservice, maar vooral de uitbreiding van ons wagenpark en ons vakbekwaam personeelsbestand , ondersteunen onze klantgerichte dienstverlening.Openingstijden:
Maandag : 07:00 - 17:00
Dinsdag : 07:00 - 17:00
Woensdag : 07:00 - 17:00
Donderdag : 07:00 - 17:00
Vrijdag : 07:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
24-uurs service

Diensten:
Bouwschoonmaak, Calamiteitenschoonmaak, Deskundig advies, Glazenwassen / Glasbewassing, Graffitiverwijdering, Hogedrukreiniging, Incidentele schoonmaak, Marmerreiniging, Milieuvriendelijke reiniging, Opleveringsschoonmaak, Reiniging sanitair, Reiniging van vloerkleden, Sanitaire middelen bijvullen, Specialistische reiniging, Tapijtreiniging, Trappenhuis reiniging, Vloeronderhoud, Reiniging kozijnen, Ongediertebestrijding, Roet- en brandschade, Stankoverlast, Onderhoud BMI Centrales, Zout strooien, Anti-grafitti behandeling, Stormschade, Stofexplosies, Waterschade, Plafondreiniging, Sneeuw ruimen, Dieptereiniging keukens

Werkterrein:
Appartementsgebouwen, Parkeergarages, Kinderspeelplaatsen