Selecteer provincie

Kozijnen Hensen Solid Systems Garagedeuren & Verandadaken

Vergelijk Kunststof kozijnen Waalwijk

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Waalwijk ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Prof. Zeemanweg 8
5144NN Waalwijk
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hensensolidsystems.nl

Wat wij doen:
Vertrouwde Hörmann producten bij uw specialist

Een Hömann specialist is een door de Hörmann groep aangestelde exclusieve vertegenwoordiger voor Hörmann producten! Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann voordeuren,garagedeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij u thuis of vanuit de schitterend ingerichte showroom. Kom langs of maak een afspraak, u bent van harte welkom!

Wij verkopen uitsluitend sectionaaldeuren, elektrische aandrijvingen en huisdeuren van Hörmann: Europees marktleider en grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen. De keuze voor Hörmann garagedeuren is eenvoudig te verklaren: Kwaliteit zonder compromissen! De goede familienaam van Hörmann zet zich voort in de activiteiten van de Hörmannspecialist. Kiezen voor de elektrische garagedeuren van Hörmann is ook voor u niet moeilijk! Nu ook dubbel openslaande garagedeuren, zijwaartse deuren en hekopeners!

Hiernaast maken en verkopen wij verandadaken, overkappingen en lichtstraten. Naar keuze uitgevoerd in hout of aluminium en voorzien van kunststof of glazen dakplaten.
Wij verzorgen ook zijwanden, schuifwanden of glazen afscheidingswanden in aluminium, al dan niet toegepast onder uw veranda of serre. Ook zonwering ontbreekt niet in ons volledige pakket van diensten.

We hebben verandazonwering, screens, knikarmschermen, zonwerende "overkappingen", losstaande zonweringen.
Alles wat u maar kunt wensen!
Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 17:00
Dinsdag : 13:00 - 17:00
Woensdag : 10:00 - 12:00
Donderdag : 13:00 - 17:00
Vrijdag : 13:00 - 16:00
Zaterdag : 12:00 - 16:00
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte, Showroom aanwezig

Diensten:
Advies, Bouwen, Maatwerk, Onderhoud, Ontwerp, Plaatsen, Renovatie, Reparatie, Verbouwen, Verkoop

Producten:
Balkonbeglazing, Carport, Deuren, Deurpanelen, Garagedeuren, Glazen schuifwanden, Knikarmscherm, Kozijnen, Lichtstraat, Luifels, Markiezen, Overkapping, Pergola, Ramen, Rolgordijnen, Rolluiken, Schuifdeuren, Schuifpui, Serre, Terrasoverkapping, Veranda, Verandadak, Verandazonwering, Zonwering, aandrijvingen

Materiaal:
Aluminium, Kunststof

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving, Gespreid betalen, Factuur

Aangesloten bij / Certificering:
Metaalunie