Kosten kunststof kozijnen Vlijmen: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

Vergelijk de kosten van kozijn leveranciers bij u in de buurt. Let op de goedkoopste kunststof kozijn leverancier Vlijmen is niet altijd de beste keus.

Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van de desbetreffende kozijnen boer te kijken.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2024 | Bespaar Tot 40%‎

Op zoek naar Kunststof kozijnen in Vlijmen?

Voor het plaatsen van nieuwe kunststof deuren, kozijnen en schuifpuien, maar óók voor het vervangen of repareren van bestaande kozijnen kun je de hulp inroepen van een kunststof kozijnen leverancier.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan hier gratis offertes aan en ontvang vrijwel direct -gratis en vrijblijvend - aantrekkelijke offertes van diverse kozijnspecialisten bij jou in de buurt!

Kunststof kozijnen Vlijmen

Zeker voor eigenaren van een wat oudere woning kan het gebruik van kunststof kozijnen een afschrikwekkend idee zijn, omdat zij vrezen dat daardoor de authentieke, oude uitstraling van hun woning in gevaar komt. Maar wist je dat kunststof kozijnen met een houtstructuur tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden zijn van echt hout? Door het plaatsen van kunststof kozijnen geniet je dus alle voordelen van kunststof, maar behouden je kozijnen wel de authentieke en warme uitstraling van hout. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen. Wil je graag de authentieke uitstraling van je kozijnen waarborgen? Kies dan voor één van de verschillende structuur folies met een houttint. Houd jij meer van een strakke uitstraling? Effen kleuren als wit of antraciet zijn in jouw geval een goede optie. Ben je geïnteresseerd geraakt in kunststof kozijnen en ben je benieuwd welk prijskaartje eraan verbonden is? Vraag dan nu snel gratis en vrijblijvend offertes aan bij diverse leveranciers van kunststof kozijnen in Vlijmen.

De grootste voordelen aan kunststof kozijnen zijn dat zij onderhoudsarm, duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Kunststof kozijnen zijn namelijk gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Op deze pagina kun je allerlei nuttige informatie lezen over het materiaal en de verschillende mogelijkheden. uiteraard informeren wij je hier ook uitgebreid over de gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen en geven wij je tenslotte graag nog wat handige bespaartips mee. Lees dus snel verder!

De voordelen van onze manier van werken

Door offertes bij verschillende kozijnspecialisten uit de regio Vlijmen aan te vragen en deze offertes met elkaar te vergelijken, kun je aanzienlijk besparen op de totale kostprijs voor kunststof kozijnen. Iedere kozijnspecialist hanteert namelijk zijn eigen tarieven. Doordat je inzicht hebt in de prijzen van meerdere kozijn specialisten bij jou in de buurt, zie je al snel welke kozijnspecialist de meest aantrekkelijke prijs hanteert. Zo voorkom je dat je onnodig teveel betaalt. Pak je voordeel en vraag hier vrijblijvend offertes aan.

Welke voordelen biedt onze werkwijze jou?
 • Onze service is altijd gratis en vrijblijvend.
 • Je ontvangt direct offertes van meerdere kozijnspecialisten, waaruit jij snel en eenvoudig een keuze kunt maken.
 • De besparing op de kosten kan oplopen tot wel 40%!

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn erg populair in Vlijmen, Noord-Brabant en dat is niet zonder reden. Groot voordeel van kunststof kozijnen boven houten kozijnen is namelijk dat kunststof in tegenstelling tot hout vrijwel onderhoudsvrij is. Kunststof kozijnen hoeven niet om de paar jaar geschilderd te worden. Ze zijn bovendien erg duurzaam in gebruik en gaan tientallen jaren mee. De enige reden waarom men soms toch houten kozijnen verkiest boven kozijnen van kunststof is vanwege de warme en authentieke uitstraling die hout geeft aan een woning. Maar wist je dat kunststof kozijnen tegenwoordig ook verkrijgbaar zijn in een structuurfolie met een echte houtlook? De houtlook van deze kunststof kozijnen is nauwelijks meer te onderscheiden van echt hout, terwijl je wel profiteert van alle voordelen die kunststof kozijnen bieden.

De voordelen van kunststof kozijnen hebben wij hieronder op een rijtje gezet:
 • Kunststof kozijnen zijn relatief goedkoop.
 • Onderhoudsarm.
 • Vervaardigd van recyclebaar materiaal, dus milieuvriendelijk.
 • Duurzaam, de gemiddelde levensduur is 50 jaar.

vakman plaatst kunststof raamkozijn

Verschillende soorten kunststof kozijnen

Voor de aanschaf van kunststof kozijnen kun je kiezen uit verschillende soorten. De meest eenvoudige en daarmee goedkoopste optie is de aanschaf van een vast raam. Een valraam of een draaikiepraam bieden je meer gebruiksmogelijkheden dan een vast raam. Lees hieronder meer over de verschillende soorten ramen voor je woning. Naast het plaatsen van raamkozijnen behoort ook het plaatsen van kunststof deurkozijnen tot de mogelijkheden.

Vast kozijn plaatsen Vlijmen

Kenmerkend voor een vast kozijn is dat deze niet beschikt over draaiende gedeeltes. Dit type kozijn kan dan ook niet geopend worden. Over het algemeen worden vaste kozijnen gebruikt in gevels aan de voorzijde van woningen. Voor een gezonde luchtkwaliteit in huis is het verstandig om ventilatieroosters aan te laten brengen. Een vast kozijn kan immers niet geopend worden om te ventileren. De gemiddelde kosten voor een vast raam van 1x1 meter bedragen €155,- tot €175,-.

vast kozijn plaatsen door kozijn specialist

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kosten Kozijnen plaatsten? | Bespaar Tot 40%‎

Valraam plaatsen Vlijmen

Een andere benaming voor valraam is kiepraam. Dit raamtype is zeer geschikt voor het ventileren van ruimtes, omdat het naar binnen toe te openen is. Om die reden worden valramen dan ook vaak geplaatst in toiletten en badkamers. Er is speciaal hang- en sluitwerk beschikbaar voor valramen. Een goed voorbeeld hiervan is een valijzer. Dit type beslag voorkomt dat het raam ook bij storm en harde rukwinden niet te ver naar binnen kan kiepen. voor een raam van 50 x 30 centimeter kun je rekenen op een gemiddelde prijs van €100,- tot €180,- .

Draaikiepraam plaatsen Vlijmen

Als het gaat om optimaal gebruiksgemak dan is een draaikiepraam veruit de beste keuze. Deze ramen kunnen namelijk op twee manieren geopend worden, doordat deze ramen om twee assen draaien. Met de raamkruk zet je het raam eenvoudig in de gewenste stand. Voor ventilatie van je woning in Vlijmen zet je het raam op de kiepstand. Om het raam helemaal te openen, draai je de raamkruk helemaal om en zet je het raam open. Gemiddeld liggen de prijzen voor een draaikiepraam van 60 x 60 centimeter tussen de €165,- en €240,-.

Draaikiepraam plaatsen door kozijn specialist

Deurkozijn of raamkozijn?

Een deurkozijn wordt net als een raamkozijn gemaakt van kunststof. Dit geldt zowel voor een deurkozijn voor een binnendeur als voor een deurkozijn voor een buitendeur. Er gelden wel andere eisen met betrekking tot veiligheid en isolatie voor buitendeuren. Kunststof buitendeuren zijn door het gebruik van speciale sloten, las hoekverstevigingen en hangnaad beveiliging uiterst veilig. Ben je van plan om de raamkozijnen van je woning te renoveren met kunststof? Kijk dan ook gelijk even naar de mogelijkheden voor nieuwe deurkozijnen. Naast dat dit mooi staat is het vaak ook voordeliger om alles in één klus uit te voeren.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Zoals wij eerder al opmerkten is het plaatsen van een vast raam de voordeligste optie. Voor een raamkozijn van 60 x 60 centimeter moet je rekening houden met een investering van €95,- tot € 120,-. Deze prijs is inclusief btw en HR++. Een opendraaiend raam met dezelfde afmetingen zal je gemiddeld €165,- tot €250,- kosten. De kosten voor een opendraaiend raam liggen wat hoger, omdat een opendraaiend raam meer mogelijkheden biedt dan een vast raam. De HR++-beglazing levert je meestal een aantrekkelijke besparing op op je energiekosten. Hierdoor verdien je de investering binnen een aantal jaar weer terug.

De prijzen voor kunststof deurkozijnen zijn gemiddeld €800,- tot €1.200,-. Hierbij zijn de grootte, het type deur (binnendeur of buitendeur), het deurbeslag en de structuurfolie van invloed op de prijs. In onderstaande prijstabel hebben we een aantal gemiddelde prijzen voor verschillende raamtypes voor je op een rijtje gezet.

Kunststof kozijnen prijzen 2024


Soort raam + afmeting in cm

Prijs incl. btw en HR++ glas, excl. montage*

Vast raam

 

30 x 30 cm

€35,- tot €85,-

60 x 60 cm

€95,- tot € 100,-

100 x 100 cm

€155,- tot €165,-

150 x 200 cm

€325,- tot €365,-

Valraam

 

50 x 40 cm

€100,- tot €180,-

100 x 80 cm

€200,- tot €245,-

150 x 120 cm

€325,- tot €380,-

Draai/kiepraam

 

60 x 60 cm

€165,- tot €240,-

100 x 100 cm

€235,- tot €260,-

120 x 180 cm

€365,- tot €395,-

*Let op: het betreft hier gemiddelde prijzen van kunststof kozijnen. De kosten zijn inclusief btw en HR++glas, maar exclusief montage. Vraag voor exacte prijzen hier gratis een offerte aan.

Welke factoren zijn van invloed op de prijzen?

Er zijn een aantal factoren die van invloed zijn op de prijzen voor je nieuwe raam. De belangrijkste factoren hierbij zijn: het type beglazing, de afmetingen van het raam en de prijzen van het type raam waar je voor kiest.

De voordeligste optie is het laten plaatsen van een vast raam. Een vast raam heeft zoals de naam al zegt geen draaiende gedeeltes. Dit maakt dat het raam eenvoudiger te monteren is en dat er minder hang- en sluitwerk nodig is. Dit alles maakt dat de kosten van een vast raam lager zijn.

Ook de afmeting speelt een belangrijke rol. Naarmate het raamkozijn of deurkozijn groter wordt, zal de prijs steeds meer oplopen. Andere factoren die van invloed zijn op de prijs van het nieuwe raam zijn de montage en eventuele extra opties.

Montage 

Alle genoemde prijzen in de prijstabel zijn inclusief btw, maar exclusief montagekosten. De montage van een vast kozijn is het makkelijkst en daarom het goedkoopst. Het plaatsen van een raam met draaiende delen is iets ingewikkelder en daardoor ook wat duurder.

montage raam door vakman


Welke methode wordt toegepast voor het vervangen en monteren van het raam hangt af van het raamtype en of er al dan niet een stelkozijn aanwezig is. Je dient er wel rekening mee te houden dat de kosten voor de montage nog bovenop de prijs voor het nieuwe kozijn en het glas komen.

Soorten beglazing

Je kunt kiezen uit verschillende glassoorten bij het plaatsen van een raam. Vroeger had je ook nog de mogelijkheid tot het laten plaatsen van enkele glasplaten. Tegenwoordig worden dit type glasplaat vanwege de lage isolatiewaarde niet meer geplaatst. Bovendien heb je met enkele glasplaten altijd last van tocht en condensatie aan de binnenzijde. Daarom kun je tegenwoordig alleen nog kiezen voor het plaatsen van dubbel glas of isolatieglas zoals hoogrendementsglas. Met dit laatste type glas kun je het beste rendement behalen.

Wat is het beste isolatieglas?

Voor een optimale isolatie kies je voor HR+++glas. Nadeel aan dit type glas is dat het erg duur is in aanschaf. Uiteraard bespaar je maximaal op de energiekosten met dit type isolatieglas, maar het duurt desondanks nog erg lang voor je de investering van HR+++ hebt terugverdiend. Om die reden wordt tegenwoordig meestal gekozen voor HR++ glas. De prijs-kwaliteitsverhouding van dit type glas is erg aantrekkelijk. Deze investering is relatief snel weer terugverdiend.

isolatie glas kozijn laten plaatsten

Extra opties

Een andere factor die van invloed is op de prijs zijn de extra opties waar je al dan niet gebruik van wil maken. Je kunt kiezen voor de standaard kunststof kozijnen in effen kleuren, zoals wit of antraciet, maar je kunt ook kiezen voor structuurfolies. Zo’n folie met houtstructuur geeft de kozijnen een echte houten uitstraling. Het spreekt voor zich dat structuurfolies over het algemeen duurder zijn dan effen kleuren. Andere extra opties zijn ventilatieroosters en horren.

Tenslotte speelt ook het benodigde raam- en deurbeslag een rol bij de opbouw van de prijs. Zo heb je voor een draaikiepraam een speciaal mechanisme nodig waardoor het raam op twee manieren kan openen. Voor buitendeuren heb je veiligheidsbeslag nodig. De kosten van dergelijke opties komen nog bovenop de prijs van het kozijn en de montage van het kozijn.

Plaatsen van Kunststof kozijnen Vlijmen

Voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen door een raamspecialist uit Vlijmen mag gereedschap als een reciprozaag, hamer en een beitel niet ontbreken in zijn gereedschapskist.

De aanwezigheid van een stelkozijn is bepalend voor de montagewijze, omdat dit het afstellen van de kozijnen vergemakkelijkt.

Het eerste wat de specialist doet is het plaatsen van het kozijn zonder de draaiende delen, raamlatten en het glas in de negge. Vervolgens zorgt hij ervoor dat alles waterpas staat en dat alle kieren en naden zijn afgesloten. Daarna plaatst hij vulplaatjes als steun. Dit doet hij om te voorkomen dat het raam doorzakt. Tenslotte zet hij de draaiende delen en de raamlatten in het raam en de beglazing.

Ben je van plan om je oude kozijnen laten vervangen?

Goed idee! Neem contact met ons op

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben een hoge isolatiewaarde. Voor het vervangen wordt eerst het oude kozijn gedemonteerd door de specialist. Hij verwijdert het glas en zaagt de raamlatten door. Dit doet hij uiteraard heel voorzichtig, zodat er niets beschadigd raakt tijdens het vervangen van de kozijnen.

Kunststof kozijnen afstellen

Na het plaatsen van een kunststof kozijn moeten de kozijnen nog worden afgesteld. Dit correct afstellen van de kozijnen is zeer belangrijk voor het gebruik. Zo kan een opendraaiend raam door een verkeerde afstelling bijvoorbeeld niet goed geopend worden. Het raam wordt door de specialist afgesteld door de scharnieren in de juiste stand te draaien.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kosten Kozijnen afstellen? | Bespaar Tot 40%‎

Voor een nog betere werking van de scharnieren kun je ze het beste insmeren met een smeermiddel. Gebruik wel alleen een vetvrij middel, want vet trekt juist stof en vuil aan.

De afwerking van een vakman uit Vlijmen

Behalve het monteren en afstellen van een raamkozijn is ook een nette afwerking van het raamkozijn belangrijk. De vakman uit Vlijmen vult eventuele kieren en naden bijvoorbeeld op met pur-schuim of ander isolerend materiaal. Dit doet hij om een zo hoog mogelijk rendement te kunnen behalen uit de nieuwe ramen of deuren en lekkages of andere vochtproblemen te voorkomen.

De isolatiewaarde van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolatiewaarde. De isolatiewaarde van kunststof kozijnen is ongeveer gelijk aan die van massief hout. De isolatiewaarde wordt aangeduid met de U-waarde. Regel hierbij is dat hoe lager de U-waarde, hoe beter het materiaal isoleert. De U-waarde van een kunststof raamkozijn ligt tussen de 1,8 en de 1,4.

Meestal bestaan kunststof kozijnen uit drie dichtingen. De eerste dichting, ook wel bekend als de buitendichting, houdt kou, vocht en stof tegen. De tweede dichting is de middelste dichting en weert de wind en binnendringend water af. De binnendichting tenslotte zorgt voor demping van het geluid.

De isolatiewaarde van het raam wordt natuurlijk niet alleen bepaald door het materiaal van het kozijn, maar ook van het soort beglazing. Kies daarom voor de beste isolatiewaarde altijd voor hoogrendementsglas!

Waar op letten als je kunststof kozijnen koopt?

Vraag je je af waar je op moet letten als je nieuwe kunststof kozijnen gaat kopen voor je nieuwbouw- of bestaande woning? Wij hebben een aantal nuttige tips voor je! De keurmerken van de kozijnen, welke isolatiewaarde je nodig hebt en welk raamtype je wilt laten plaatsen zijn belangrijke aandachtspunten bij de aanschaf van kunststof kozijnen.

Let bij de aanschaf van kozijnen van kunststof op de volgende zaken:

 • -Stel voor de plaatsing vast of een opendraaiend raam naar links of naar rechts moet opendraaien.
  -Check de kozijnen en het hang- en sluitwerk op het hebben van een keurmerk.
  -Kies de juiste soort beglazing voor je ramen of deuren.

Kunststof raamkozijn onderhoud

Een groot voordeel van kunststof kozijnen is dat deze onderhoudsarm zijn. Zo zijn kunststof kozijnen bijvoorbeeld kleurvast en hoeven ze niet om de zoveel jaar opnieuw te worden geschilderd. Als je ze af en toe even reinigt met een zachte doek is dat al voldoende. Maak daarbij het raambeslag schoon van vuil, vet en stof en smeer de scharnieren in met een vetvrij smeermiddel. Doe dit laatste in ieder geval één keer per jaar. Door de kunststof kozijnen goed te onderhouden verleng je de levensduur van de kozijnen en blijven deze er bovendien netjes en verzorgd uit zien.

Schoonmaken van kunststof kozijnen

Een zachte doek en een sopje zijn genoeg als het gaat om het schoonmaken van kunststof kozijnen. Gebruik nooit een schuursponsje of een schoonmaakmiddel met een schurende werking om je kozijnen schoon te maken. Hierdoor loop je namelijk het risico op allemaal kleine krasjes op het materiaal, die erg lastig te herstellen zijn.

Schoonmaken van kunststof kozijnen door vakman


Heb je last van hardnekkig vuil op de kozijnen dat zich niet laat verwijderen met een zachte doek? Schaf dan een speciaal reinigingsmiddel voor kunststof aan. Probeer het middel wel altijd eerst uit op een klein, onopvallend stukje, om er zeker van te zijn dat het reinigingsmiddel de kunststof kozijnen niet aantast.

Kunststof kozijnen herstellen

Het is niet eenvoudig om kunststof kozijnen te herstellen en dit vereist dan ook de nodige ervaring en vakkennis. De meest voorkomende beschadigingen aan kunststof kozijnen zijn blaasvorming, een scheur in het kunststof of de structuurfolie en deuken en krassen. Daarnaast komen ook verkleuringen soms voor. Elk van deze beschadigingen vraagt om een andere wijze van herstellen.

De kozijnen specialist hanteert de volgende reparatiemethodes:

 • -Saneren: geschikt voor grotere beschadigingen, zoals vergeling of een lange scheur. Hierbij wordt de oude folie verwijderd en wordt een nieuwe folie aangebracht. De vakman gebruikt voor het verwijderen van de folie een speciale lasser. Tenslotte worden alle naden met een lakstift netjes weggewerkt.

 • -Spotrepair: Kleine beschadigingen tot een grootte van maximaal 5 centimeter worden op deze wijze gerepareerd. De specialist brengt een speciale pvc-hars of kunsthars aan in exact dezelfde kleur als de originele kleur van het kozijn. Na reparatie van de beschadigde plek wordt het gehele kozijn of deur kozijn afgelakt om zo de schade netjes weg te werken.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Kozijnen Herstellen Vlijmen? | Bespaar Tot 40%‎

Kunststof kozijnen keurmerken

Voor kunststof raamkozijnen van kunststof zijn er een aantal keurmerken beschikbaar. Het KOMO-keurmerk is één van die keurmerken. Alleen aan producten die voldoen aan hun strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit wordt dit keurmerk toegekend. Meer hierover kun je lezen op de website van KOMO.

Het VKG-keurmerk is ook een belangrijk, bekend keurmerk. Het VKG controleert op kwaliteit, montage, garantie en kwaliteit. Een bedrijf dat beschikt over een VKG-certificaat heeft alleen gediplomeerde monteurs in dienst. Op vkgkeurmerk.nl kun je terecht voor meer informatie.

Het is bovendien verstandig om te kijken naar het Politie Keurmerk Veilig Wonen bij de aanschaf van hang-en sluitwerk voor je kozijnen. Dit certificaat wordt alleen toegekend aan producten die voldoen aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid. Je weet dan dus zeker dat jouw hang- en sluitwerk ook daadwerkelijk veilig is. Je leest hier alles over op politiekeurmerk.nl.

Merken kunststof kozijnen

Bij de aanschaf van goedkope, nieuwe kozijnen heb je de keuze uit verschillende merken. De bekendste merken kunststof kozijnen zijn onder andere Deceuninck, Belisol en Profine Nederland. Andere bekende merken zijn Veka, Finstral en Schüco. Neem contact op met een kozijnspecialist in Vlijmen om deskundig advies over de merken voor jouw woning in te winnen. Ze helpen je graag!

Wat zijn de subsidiemogelijkheden?

De regels omtrent subsidie voor kozijnen veranderen regelmatig. Voor de meest actuele subsidieregeling verwijzen wij je daarom naar de website van het rvo.nl.

Is er nog subsidie voor particulieren mogelijk?

Het antwoord op deze vraag is: ja! Je kunt soms nog gebruik maken van lokale of regionale subsidies. Kijk hiervoor op de website energiesubsidiewijzer.nl. Hier zie je een overzicht van beschikbare subsidies of andere aantrekkelijke regelingen die mogelijk op jouw situatie van toepassing zijn, zoals bijvoorbeeld een Energiebespaarlening. Je bespaart sowieso op de arbeidskosten voor het plaatsen van isolerende beglazing, omdat hiervoor het verlaagde btw-tarief van 9% geldt. Op de website van de Belastingdienst vind je meer informatie over dit verlaagde btw-tarief.

Kozijnen zelf plaatsen of dit uitbesteden?

Het vereist ervaring en vakkennis om kunststof kozijnen in een nieuwbouwwoning of een bestaande woning te plaatsen. Het is erg belangrijk dat de kozijnen vakkundig worden geplaatst, om bijvoorbeeld lekkage te voorkomen. De kozijnen specialisten beschikken over speciaal gereedschap hiervoor, zoals bijvoorbeeld een reciprozaag om oude kozijnen te verwijderen. Zij weten daarnaast door hun vakkennis en ervaring precies hoe ze het kozijn juist moeten afstellen. Je haalt alleen het hoogste rendement en gebruiksgemak uit je kunststof kozijnen als deze op de juiste manier geplaatst zijn.

Voordelen kozijnen specialist in Vlijmen

 • -Je hoeft zelf geen (vaak duur) gereedschap of ander materiaal aan te schaffen.
 • -Een specialist uit de regio Noord-Brabant  zorgt er dankzij zijn vakkennis en ervaring voor dat het monteren, afstellen en afwerken van de kozijnen in een mum van tijd gedaan is.
 • -Je bent ervan verzekerd dat de raamkozijnen op correcte wijze geplaatst zijn en hierdoor profiteer je van het hoogst mogelijke rendement.

Wil je goedkope kunststof kozijnen kopen? Eerst offertes vergelijken!

Ben je van plan om je oude kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen? Goed idee! De goedkope kunststof kozijnen vergen weinig onderhoud, zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs en zijn uiterst duurzaam in gebruik. Gemiddeld gaat een kunststof kozijn wel 50 jaar mee. Je hebt er eigenlijk na de plaatsing dus weinig omkijken meer naar. Bovendien hebben kunststof kozijnen een hoge isolatiewaarde, helemaal als je kiest voor een combinatie met hoogrendementsglas. Door de besparing op de energiekosten heb je je investering in de nieuwe raamkozijnen snel weer terugverdiend. Kunststof kozijnen zijn overigens ook geschikt voor een deurkozijn, zowel voor een binnen- als een buitendeur.

alle soorten Deur & raam kozijnen kunstofWil je gratis en vrijblijvend offertes ontvangen van ervaren vakmannen uit Vlijmen? Vul dan nu hier het offerteformulier in en ontvang deze eenvoudig en snel in je mailbox. Vergelijk de offertes met elkaar en kies de beste raamspecialist uit Arnhem. Zo eenvoudig kan geld besparen soms zijn!


Kozijn leveranciers in de buurt van "Vlijmen"

Bent of kent u een Kozijn leverancier in Vlijmen? Meld een bedrijf gratis aan