Selecteer provincie

Kozijnen AVD Schilders- en Glaszetbedrijf

Vergelijk Kunststof kozijnen Schijndel

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Schijndel ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Molendijk-Noord 50
5482WX Schijndel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


073-5474694

fax : 073-5474694

http://www.schildersbedrijfavd.nl

Wat wij doen:
U zoekt een schildersbedrijf en glaszetbedrijf die in de particuliere sector ruime ervaring heeft.
U wilt kwaliteit, waarbij rekening gehouden wordt met de laatste trends in wonen en afwerking.
U zoekt betrouwbare vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op milieugebied en oplossingen kennen die de duurzaamheid bevorderen en tevens werken met de modernste technieken.
U wilt betaalbare kwaliteit.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al 2 generaties langs verzorgt ons schilders en glaszetbedrijf een constante service.

Schilderswerken
Wij werken voornamelijk voor particulieren. Dat wil voor ons zeggen ambachtswerk. Dit is werk wat precies en nauwkeurig is. Aangezien wij altijd bij de mensen thuis zitten weten wij wat de mensen willen. Met onze verf werken wij dan ook al 15 jaar omdat dit een goed product is en wij hier volledig achter staan.

De verf die wij gebruiken is te verkrijgen in alle soorten kleuren en glansgraden. Door onze vele keus aan kleurenwaaiers en ons advies op maat kunnen wij u altijd tevreden stellen.

Garantie
Mocht u klachten hebben over het schilderwerk binnen 5 jaar waar u niks aan kunt doen, dan komen wij daar zonder moeite voor terug om op te lossen. Dit zit bij het schilderwerk inbegrepen. Wij zijn flexibel , precies en hebben maar 1 doel dat is u tevreden achter laten. Mocht u willen weten hoe u huis er uitziet met bijvoorbeeld roomkleurige kozijnen en een rode voordeur dan kan hiervoor een foto worden gemaakt zodat u een idee krijgt hoe u huis er uit komt te zien.

U krijgt bij ons dus altijd advies op maat
Service:
Alleen op afspraak

Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, glaszetten, schilderwerken

Specialisatie:
Behang, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Muren sausen, Spuitwerk, alle soorten dubbelglas, enkel glas en figuurglas, gelaagd glas en veiligheidsglas, glas in lood, glas roosters, repareren van glas in lood of glas in lood inbouwen in dubbelglas, stralen in glas