Selecteer provincie

Kozijnen Tienen Aannemersbedrijf BV BF van

Vergelijk Kunststof kozijnen Nijmegen

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Nijmegen ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Groesbeeksedwarsweg 276
6521DV Nijmegen
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Restauratie-Verbouw-Onderhoud-Nieuwbouw
Erkend Restauratiebedrijf - VCA
Lid Bouwend Nederland - Lid Bouwgarant

Postbus31038, 6503CA, Nijmegen
[email protected]

http://www.bfvantienen.nl

Wat wij doen:
B.F. van Tienen Aannemingsbedrijf BV heeft een bestaansrecht sinds 1818 en brengt zo op traditie gebaseerde kennis mee van het oude ambachtelijke vakmanschap bij restauraties en renovaties. Met een zelfde gevoel voor kwaliteit realiseert aannemersbedrijf van Tienen ook verbouw en nieuwbouw. De nieuwe generaties hebben in de loop der tijd de nieuwe ontwikkelingen zoals duurzaamheid meegenomen in de bedrijfsvoering. Door deze brede ervaring is aannemersbedrijf van Tienen in staat om monumentale panden met respect te restaureren en dusdanig in te vullen voor een nieuwe functie met hun eigen eisen.

Dit bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen in de bedrijfsvoering waardoor overdracht beperkt blijft en flexibiliteit groot is. We hebben een vast gemotiveerd team dat op elkaar is ingewerkt. De diversiteit in het soort projecten evenals opdrachtgevers, te denken aan professionele en particuliere opdrachtgevers, geeft ons de inspiratie om telkens weer met een uniek project aan de slag te gaan. Dit geldt ook voor onze hoofduitvoerders, timmerlieden en metselaars die elke keer geprikkeld worden om met een vaste ploeg op het werk hun eigen project tot een goed kwalitatief eindresultaat met oog voor detail te brengen zodat de klant tevreden is.Specialisatie:
Kozijnen

Aangesloten bij / Certificering:
BouwGarant, VCA, Vakgroep Restauratie