Kozijnen Swartjes Transport BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Nijmegen

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Nijmegen ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Nijverheidsweg 42
6541CM Nijmegen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Hoofdactiviteit is de inzameling en bewerking van afvalstoffen. Middels afzetcontainers worden zowel bij bedrijf als particulier afvalstoffen ingezameld en bewerkt. Afvalstoffen worden gesorteerd in de verschillende herbruikbare fracties, opgebulkt en ter recycling aangeboden.

Van afval tot bouwstof, grondstof of energie Swartjes Transport bv ziet het als haar missie ingezamelde afvalstoffen zoveel als mogelijk te scheiden in recyclebare stromen. Deze stromen biedt zij aan bij de diverse verwerkers om deze om te zetten in bouw- en grondstoffen. Onbruikbare restfracties worden afgezet bij verwerkers die deze inzetten voor de opwekking van energie.

Dagelijks zijn combinaties van Swartjes onderweg om transport opdrachten uit te voeren voor de diverse verladers. Het werkgebied hierbij ligt in Nederland, Duitsland en Belgie.
Over het algemeen betreft het transporten van losgestorte goederen, m.n. afvalstoffen en grondstoffen voor de bouw en industrie. Op afroep worden ook kleine losse transportopdrachten uitgevoerd, zoals het vervoeren van kozijnen, heftrucks, bouwmaterialen, etc. Tevens beschikken wij over een zware autolaadkraan zodat ook opdrachten kunnen worden uitgevoerd waarbij het zelf kunnen laden en lossen van belang is.

Voor de inzameling van afvalstoffen en het uitvoeren van transporten voor derden heeft Swartjes een scala van containertypen ter beschikking: * 3m³’s open containers:

Al sinds 1960 handelen wij in zand en grind. Door de eigen opslag zijn wij in staat snel te anticiperen op leveringsopdrachten zowel voor bedrijven als particulieren. Ook kunnen bedrijven en particulieren op de Mercuriusstraat terecht om zand en grind af te halen
Afvalcontainer Nijmegen;Puincontainer Nijmegen;Afvalcontainer Beuningen;Puincontainer Beuningen;Container Nijmegen;Container Beuningen;Containerverhuur Nijmegen;Containerverhuur Beuningen;afvalcontainer Wijchen;puincontainer wijchen;containerverhuur wijchenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Afvalverwerking, Containertransport, Internationaal transport, Recycling, Transport, Verhuur

Aangesloten bij / Certificering:
VCA