Kozijnen Hegeman Bouw Partners BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Nijmegen

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Nijmegen ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
de Vlotkampweg 12
6545AG Nijmegen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hegemanbouwpartners.nl

Wat wij doen:
De werkzaamheden van Hegeman Bouwpartners B.V. richten zich op de projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en betonreparatie door heel Nederland.

Het bedrijf ontwikkelt en realiseert toonaangevende projecten van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland.

Hegeman Bouwpartners kent vier werkmaatschappijen. De werkzaamheden beslaan de totale bouwcyclus:

Projectontwikkeling: Hegeman Bouwpartners Projectonwikkeling B.V.

Hegeman Bouwpartners Projectontwikkeling participeert vroegtijdig in planontwikkeling, voert haalbaarheidsonderzoeken uit en verwerft gronden voor eigen risico.

Vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering van panden treedt Hegeman op als een betrouwbare, deskundige partner voor opdrachtgevers.

Door zelf initiatieven te ontplooien, levert Hegeman bovendien op persoonlijke titel een bijdrage aan het opwaarderen van binnenstedelijke gebieden.

Projectbouw: Hegeman Bouwpartners Projectbouw B.V.

Deze werkmaatschappij realiseert nieuwbouwprojecten alsmede grootschalige renovatieprojecten van uiteenlopende opdrachtgevers.

Kleinbouw: Hegeman Bouwpartners Kleinbouw B.V.

Kleinschalige nieuwbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud behoren tot de kernactiviteiten van Hegeman Bouwpartners Kleinbouw B.V.

Een specialisme binnen deze werkmaatschappij is de restauratie van monumentale panden. Maar ook het plaatsen van een dakkapel, de aanbouw van een serre, het vervangen van uw kozijnen of een complete renovatie behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Bouwchemie: Hegeman Bouwchemie B.V.

De werkzaamheden binnen deze werkmaatschappij richten zich op de bescherming van uw vastgoed. Deze werkzaamheden bestaan uit betonrenovatie, kunststofvloerafwerkingen en gevelrenovatie in de ruimste zin van het woord.

Ook het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van coatings om graffiti tegen te gaan, maakt deel uit van de activiteiten. Dankzij vakbekwame medewerkers en een uitstekende kennis van materialen zorgt Hegeman Bouwchemie voor een duurzaam eindresultaat.Specialiteiten:
Projectontwikkeling, Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie , Onderhoud, Gevelrenovatie, Betonreparatie, Projectbouw, Kleinbouw , Bouwchemie

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, ISO9001, KOMO BRL 3201, VCA**, Stichting BouwGarant, Woningborg B.V., Erkend Leerbedrijf voor de bouw