Kozijnen Hegeman Bouwchemie BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Nijmegen

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Nijmegen ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
de Vlotkampweg 12
6545AG Nijmegen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hegemanbouwpartners.nl

Wat wij doen:
De werkzaamheden van Hegeman Bouwpartners B.V. richten zich op de projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en betonreparatie door heel Nederland.

Hegeman Bouwpartners kent vier werkmaatschappijen, waaronder Hegeman Bouwchemie B.V.. De werkzaamheden binnen deze werkmaatschappij richten zich op de bescherming van uw vastgoed. Deze werkzaamheden bestaan uit betonrenovatie, kunststofvloerafwerkingen en gevelrenovatie in de ruimste zin van het woord.

Ook het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van coatings om graffiti tegen te gaan, maakt deel uit van de activiteiten.

Dankzij vakbekwame medewerkers en een uitstekende kennis van materialen zorgt Hegeman Bouwchemie voor een duurzaam eindresultaat.

Zo is Hegeman Bouwchemie volledig op de hoogte van de nieuwste (reinigings- beschermings)middelen om uw vastgoed op de minst milieu-belastende wijze te herstellen en langdurig te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Betonreparatie

Beton staat bloot aan natuurlijke veroudering. Dit is als eerste zichtbaar aan het oppervlak door schadekenmerken zoals bijvoorbeeld scheurvorming en zoutuitbloedingen. Naast de kwaliteit van het beton speelt ook de agressiviteit van het milieu een belangrijke rol bij het ontstaan van schades.

Hegeman Bouwchemie beheerst de technieken om de schades tegen te gaan. Na reparatie van het oppervlak dient deze te worden beschermd. Dit kan onder andere worden bereikt door het oppervlak te hydrofoberen en/of een beschermende coating aan te brengen, waardoor het oppervlak er weer jaren tegen kan.

Hegeman Bouwchemie heeft voor de behandeling voor Kwaaitaal- en Mantavloeren een methode ontwikkeld die zowel wordt toegepast bij particuliere woningen als overheidsgebouwen.

Gevelrenovatie

Gevelreiniging
In gevels worden de meest uiteenlopende materialen toegepast waaronder baksteen, natuursteen, sierpleister en kalkzandsteen. Reinigen en beschermen van deze materialen - door middel van een speciale beschermlaag - vindt plaats om de levensduur van de gevel te verlengen.

Houten kozijnen
Houten kozijnen die in de loop der jaren zijn aangetast door weersinvloeden kunnen in veel gevallen worden hersteld. Vanuit kostenbesparing en milieu-overwegingen heeft herstellen vaak de voorkeur boven vervangen. Hegeman Bouwchemie verwijdert rotte delen op vakkundige wijze waarna deze worden vervangen.

Kunststof kozijnen
Hegeman Bouwchemie levert en monteert ook kunststof kozijnen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.Specialiteiten:
Betonrenovatie, Kunststofvloerafwerkingen, Gevelrenovatie, Onderhoud, Herstel van Kwaaitaal vloeren, Herstel van Manta vloeren, Gevelreiniging, Herstel houten kozijnen, Kunststof kozijnen, Levering en montage

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, ISO9001, KOMO BRL 3201, VCA**, Stichting BouwGarant, Woningborg B.V., Erkend Leerbedrijf voor de bouw