Selecteer provincie

Kozijnen Schildersbedrijf P Eldering

Vergelijk Kunststof kozijnen Noardburgum

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Noardburgum ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Rijksstraatweg 52
9257DT Noardburgum
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Voor al uw Glas, Wand- en
Schilderwerk

Wat wij doen:
Schildersbedrijf Pieter Eldering is een jong bedrijf uit Friesland en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de schildersbranche. Deze ervaring is in loondienst opgedaan bij verschillende schildersbedrijven.

Kwaliteit
Onze doelstelling is: goed vakwerk afleveren en de klant naar tevredenheid bedienen met een aantrekkelijke prijs.

Mogelijkheden
U kunt ons benaderen voor zowel werkzaamheden in nieuwbouw als onderhoud en schilderwerk aan bestaande woningen. Het schildersproduct waar we mee werken is Sigma en wordt zowel bij binnen en buitenschilderwerk gebruikt.

Voor vragen over onze werkzaamheden als allround schildersbedrijf te Friesland neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij ons kunt u alle soorten floot glas, figuur glas, thermopeen en HR++ glas bestellen en laten plaatsen. Graag maken wij met u eerst vrijblijvend een afspraak om samen door te spreken wat precies de bedoeling is. Vervolgens zullen wij u op basis van de werkzaamheden en het te bestellen glas een offerte uitbrengen. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Indien gewenst zullen wij bij ons bezoek tevens uw kozijnen onder de loep nemen. Indien er bij uw kozijnen of deuren sprake is van houtrot of ander achterstallig onderhoud dan kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn. Ons werkgebied voor glas werkzaamheden is het noorden van Nederland en dan met name de provincie Friesland.

Neem voor glas werkzaamheden of andere diensten contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Voor al uw schilderwerken in de provincie Friesland of daarbuiten zit u bij schildersbedrijf Eldering goed. Al onze schilderwerken staan in teken van kwaliteit en vakkundigheid. Vanwege jarenlange ervaring in schilderwerken kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan en goed vakwerk afleveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij schilderwerken kunt u o.a. denken aan de volgende werkzaamheden:
•Binnenschilderwerk
•Buitenschilderwerk
•Pleisterwerk
•Wandafwerking
•Houtrot Renovatie

Wij verrichten zowel schilderwerken aan nieuwbouw woningen als bestaande bouw. Tevens kunt u ons benaderen voor bedrijfsmatig schilderwerk.


Kortom, voor schilderwerken groot of klein moet u bij schilderbedrijf Eldering zijn.

Voor vragen over schilderwerken in Friesland of daarbuiten neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.
Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Behang, Decoratie, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Muren sausen, Plafondafwerking, Stucwerk / stukadoren, Wandafwerking