Selecteer provincie

Kozijnen Bernard Schoonmaakservice & Glazenwasserij

Vergelijk Kunststof kozijnen Zoetermeer

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Zoetermeer ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Schoenerkade 68
2725ET Zoetermeer
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Kunststof kozijnen groothandel

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij zijn gespecialiseerd in periodieke schoonmaak en onderhoud aan kantoren, bedrijfspanden en het schoonmaken van algemene ruimten in woonflats. Eenmalige schoonmaakwerkzaamheden en het reinigen en conserveren van kunststof en/of aluminium kozijnen of beplating.
Tevens het onderhoud aan harde vloeren en tapijt reiniging (wij hebben diversen systemen).
Assistentie verlening bij interne/externe verhuizingen. Het leeg ruimen van onder andere woningen en andere ruimten en de bij behorende afvoeren van de materialen.
SMB- Bernard voert de glasbewassing uit met div. methoden zowel voor binnen en/of buitenzijden. Wanneer uw gevelglas moeilijk bereikbaar is voor ladders of verrijdbare hoogwerkers door tuinen of vollen parkeerterrein, dan biedt het glaswasser met de telescoop de oplossing en bespaart u als opdrachtgever veel geregel.
Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Gevelreiniging, Glazenwassen / Glasbewassing, Tapijtreiniging, Vloeronderhoud, Periodieke schoonmaak, Leegruimen woningen, Assistentie verlening bij interne/externe verhuizingen, Leegpompen kelders, Eenmalige schoonmaakwerkzaamheden, Tuckerpoole systeem, Afvoeren materialen, Osmose , Reinigen en conserveren van kunststof, Schoonmaken van dakgoten

Werkterrein:
Appartementsgebouwen, Industriële gebouwen, Kantoren, Openbare ruimtes, Woningen