Kozijnen Corver Schildersbedrijf F

Vergelijk Kunststof kozijnen Oegstgeest

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Oegstgeest ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Rijnzichtweg 155
2342AZ Oegstgeest
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Schilderwerken en Wandafwerking

Wat wij doen:
Schildersbedrijf F Corver in Oegstgeest verzorgt binnen- en buitenschilderwerk voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Oegstgeest.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Ons bedrijf bestaat sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming met 33 jaar schilderservaring.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van binnen en buiten schilderwerk, glaszetten en wandafwerking.

Voor eventuele timmerwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. Dit gaat onderandere om houtrot en vervangen van ramen, deuren en kozijnen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Oegstgeest.

Onze diensten bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in glaszetten, wandafwerking, spuitwerkzaamheden en houtrotreparaties. Tevens hebben wij een timmerman in dienst voor alle timmerwerkzaamheden.

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Gevelreiniging, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Spuitwerk, Timmerwerk, Wandafwerking, vervangen van ramen, vervangen van deuren, vervangen van kozijnen