Selecteer provincie

Kozijnen DSS Vastgoedonderhoud

Vergelijk Kunststof kozijnen Leidschendam

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Leidschendam ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
de Star 15
2266NA Leidschendam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Kunststof kozijnen groothandel

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.deswartservices.nl

[email protected]

Wat wij doen:
DSS – de Swart Services B.V. Vastgoedonderhoud is in 1975 opgericht en is uitgegroeid tot een vooruitstrevende onderneming welke integraal onderhoud verzorgt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.Wij bieden een totaalpakket voor het behoud van uw vastgoed.

Wij verzorgen zowel uw binnen- en buitenschilderwerk voor zakelijke en particuliere klanten. Dit natuurlijk enkel met ervaren en professionele schilders.

Bij het uitvoeren van schilderwerken kunnen wij op basis van een inspectie van uw vastgoed een plan van aanpak opstellen voor meerdere jaren.

Wij stellen een meerjarenbegroting op zodat u per jaar de kosten kunt budgetteren.

Vaak is er bij de uitvoering van schilderwerken ook vraag naar beglazing.

Onze ervaren en professionele glaszetters plaatsen op een veilige manier diverse soorten glas en in alle maten.

Gevelrenovatie en Gevelmontage

Materialen en afwerkingen in gevels zijn onderhevig aan onderhoud. Onderhoud is noodzakelijk ter voorkoming van achterstallig onderhoud en gebreken. Wanneer zich gebreken voordoen is herstel, vervanging en verbetering vaak een logisch gevolg.

Graffiti behoort tot een van de meest ongewilde verontreinigingen.

DSS – de Swart Services B.V. heeft de ervaring, kennis en benodigdheden in huis om elke vorm van graffiti en aanplak te verwijderen en een anti-graffiti-coating aan te brengen.

Voor aanstootgevende graffiti hebben wij een 24-uurs policy welke wij 7 dagen per week inzetten. Al sinds meerdere jaren zijn er diverse gemeentes welke gebruik maken van onze diensten. Vooral de snelheid van verwijdering is bij gemeentes een vereiste.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Gevelreiniging, Schilderwerken, Gevelrenovatie en Gevelmontage, Verwijderen van graffiti en aanplak

Specialisme:
Gevel, Metselwerk, Schilderwerk, Voegen / voegwerk, Aanbrengen vloercoatings, Plaatsen en stellen van kozijnen, hang- en sluitwerk, Betonreparaties, Plaatsen van hekwerken, Dilatatievoeg vervangen, Bevestigen van gevelbekledingen / vliesgevels, Wandafwerkingen, Vastgoedonderhoud, Aanbrengen of vervangen van beglazing, Aanbrengen van bevestigingen / ophangsystemen, Aanbrengen belijningen

Soort reiniging:
Gevelreiniging, Specialistische reiniging

Aangesloten bij / Certificering:
9001, 14001, VCA, OSB, KIWA, AF erkend