Selecteer provincie

Kozijnen Bouwbedrijf Zegers Zaamslag BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Zaamslag

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Zaamslag ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Bedrijvenstraat 12
4543NZ Zaamslag
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.zegersbv.nl

Wat wij doen:
Bouwbedrijf Zegers Zaamslag BV is een allround bouwbedrijf gevestigd te Zaamslag en werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland en België.

We hebben ruim 50 jaar ervaring en verzorgen voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en agrarische bedrijven alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Ook voor onderdelen als aanbouwen, betonvloeren, dakkapellen, dakopbouw, kozijnen, metselwerk, timmerwerk, trappen en stukadoorswerk bent u bij ons op het juiste adres.

Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij, als eigenaar, zijn nog dagelijks op het werk aanwezig en werken mee in de uitvoering. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, als opdrachtgever kunt u op ons rekenen. Persoonlijke aandacht, vakmanschap, degelijkheid en service staan centraal.

Vanaf het eerste contact met ons proberen wij u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. U ontvangt een duidelijke omschrijving en offerte van de werkzaamheden. Wij nemen u de zorg voor het bouwproject uit handen en verzorgen voor u het hele bouwproces van bouwvergunning tot oplevering. Dat voorkomt ongewenste verrassingen en zorgt ervoor dat de kosten beheersbaar zijn.
Wij doen voor u de vergunningscheck. Heeft u een tekening of bouwvergunning nodig dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Meer weten? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Schadeherstel

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, Dakkapel, Kozijnen, Metselwerk, Stucwerk / stukadoren, Timmerwerk, Toilet, Trap / balustrade, Vloer, Dakopbouw, Betonvloeren

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, Fundeon erkend leerbedrijf