Kozijnen Verweij Aannemersbedrijf BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Oostburg

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Oostburg ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Zuidzandsestraat 27
4501AL Oostburg
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0117-452815
Voor alle timmerwerken in en om het huis
Eigen timmerwerkplaats voor o.a.
Kozijnen-Trappen-Deuren-Dakkapellen
Vakkundig geplaatst - Lid BOUWGARANT

fax : 0117-454707

http://www.verweijoostburg.nl

Wat wij doen:
Aannemersbedrijf Verweij, gevestigd in Oostburg, is een bouwbedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van verbouw en nieuwbouw op de particuliere en de zakelijke markt.

Het leveren van vakwerk, een klantgerichte aanpak en vergaande nazorg heeft ons in de regio een naam opgeleverd waar we zuinig op zijn.

Onze naamsbekendheid vloeit eveneens voort uit het onderhoudswerk voor Woongoed Zeeuws-Vlaanderen (www.woongoedzvl.nl), de woningcorporatie met woningen verspreid over 40 kernen in deze regio.

In de relatief kleine omvang van het bedrijf ligt tevens onze kracht. Met ca. 15 medewerkers in vaste dienst is er sprake van een hecht en gemotiveerd team. Iedere medewerker heeft zijn eigen kwaliteiten en verantwoordelijkheden en dat uit zich in een grote betrokkenheid en inzet. Door de grote variatie in werk is iedere opdracht een uitdaging voor alle medewerkers.

Ons bedrijf is lid van Bouwend Nederland, een organisatie met het doel de kwaliteit in de bouwsector te bevorderen en uit te dragen door het ontwikkelen van kwaliteitslabels

Eén van de kwaliteitslabels die wij voeren is BouwGarant, een kenmerk dat hoge eisen stelt op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid.


Sinds oktober 2004 zijn wij een FSC gecertificeerd bouwbedrijf. Dit betekent dat hout, gelabeld met het FSC keurmerk, afkomstig is uit goed beheerde bossen.
Service:
Offerte

Specialisatie:
Isolatie, Woningbouw, Woningen