Selecteer provincie

Kozijnen Rijk Bouwbedrijf BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Heinkenszand

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Heinkenszand ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Danielsweg 1
4451HP Heinkenszand
Zeeland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


24-uursservice : 06-55122354

Wat wij doen:
Reeds 50 jaar is Bouwbedrijf Rijk BV een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse bouwsector. Door altijd goed aan te voelen waar de behoeften in de bouwwereld liggen, is deze onderneming uitgegroeid tot een moderne organisatie met ruim 50 medewerkers in vaste dienst. Het bedrijf uit Heinkenszand heeft zich in de afgelopen decennia steeds meer als een allround bedrijf weten te manifesteren. Bouwbedrijf Rijk is lid van Bouwend Nederland en Bouwgarant, daarnaast is het aangesloten bij Woningborg.


Wij zijn een allround bouwbedrijf met veel mogelijkheden en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

We houden ons bezig met vele disciplines binnen de bouwwereld. Bouwbedrijf Rijk is actief in de woningbouw en in de utiliteitsbouw, zowel in eigen beheer vanuit eigen projectontwikkeling als in bouwteam. Ook bij aanbestedingen kan bouwbedrijf Rijk succesvol concurreren, omdat er met een groot aantal vaste leveranciers en onderaannemers voor scherpe marktconforme prijzen kwalitatief goed werk kan worden geleverd. Ook is ons bouwbedrijf al jaren gespecialiseerd in het doen van vele verschillende onderhoudswerkzaamheden. Hieronder vallen vele soorten van werkzaamheden, zoals het bouwen van een aanbouw, het plaatsen van een dakkapel, het uitvoeren van mutatiewerkzaamheden voor woningbouwverenigingen en het uitvoeren van grootschalige renovatieprojecten.

Tevens kunnen wij via ons zusterbedrijf Meerhuis woningen aanbieden die gebouwd worden volgens een beproefd prefab bouwsysteem in HSB.


Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Nieuwbouw

Specialisatie:
Appartementen, Interieur, Kantoor, Kunststof kozijnen, Sanitair, Vloerverwarming, Woningen

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, Bouwgarant, VCA, Woningborg, Meer met Minder