Kozijnen Bouw- en Aannemersbedrijf MuijzerBouw

Vergelijk Kunststof kozijnen Zeist

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Zeist ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Kwikstaartlaan 42
3704GS Zeist
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Kunststof kozijnen groothandel

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


BOUWG : 030-6920460

030-6920460

http://www.muijzerbouw.nl

Wat wij doen:
Met een team van 20 vaste en vakbekwame medewerkers is Muijzerbouw al ruim 25 jaar actief in Midden-Nederland in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw op de zakelijke markt als wel op het gebied van particuliere woningverbetering.

De organisatie wordt gekenmerkt door snelle en korte communicatielijnen. Hierdoor zijn wij in staat om slagvaardig te handelen en snel in te spelen op zaken op en rond onze bouwprojecten.

Wij verbouwen en/of renoveren bestaande woningen / monumentale panden, appartementen, winkels en kantoorlocaties. Ook voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit door vakbekwame medewerkers die uitgerust zijn met een volledig ingerichte bedrijfsbus. Of het nu gaat om een weggewaaide dakpan, het opnieuw metselen van een schoorsteen of het afhangen van ramen en deuren; creatief en vakbekwaam personeel staat voor u klaar.Service:
Alleen op afspraak

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Beglazing, Bouwadvies, Complete aanbouw plaatsen, Dakwerk, Garage / carport, Keuken, Kozijnen, Loodgieterwerk, Metselwerk, Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk, Ramen / deuren, Schouw, Tegelwerk, Terras / balkon, Timmerwerk, Toilet, Trap / balustrade, Vloer, Zolder

Aangesloten bij / Certificering:
BouwGarant, Meer voor minder Energie, Bouwend Nederland, Erkend leerbedrijf