Selecteer provincie

Kozijnen Zoelen BV Aannemersbedrijf Van

Vergelijk Kunststof kozijnen Utrecht (gemeente)

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Utrecht (gemeente) ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Nevadadreef 58
3565CC Utrecht (gemeente)
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Aannemersbedrijf van Zoelen BV: Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Kwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen. Daar staan wij voor.

Nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en meerjaren onderhoud, Van Zoelen kan het allemaal. Zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw. Wij onderscheiden ons niet op basis van type bouw, maar op basis van de volgende drie pijlers: kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zo zijn wij als eerste aannemer in ons land als bedrijf FSC-gecertificeerd en krijgen wij van onze klanten vaak te horen dat zij het als zeer prettig ervaren om met Van Zoelen te werken.

Afdeling onderhoud/verbouw
De afdeling onderhoud/verbouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van kleinschalige bouwprojecten. Zij heeft alle disciplines op bouwkundig gebied in huis, inclusief een eigen werkplaats. Deze afdeling onderscheidt zich door zijn platte organisatie, onder leiding van één bedrijfsleider. Eén aanspreekpunt die het proces van A tot Z begeleidt.Service:
Offerte

Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Utiliteitsbouw

Specialisatie:
Badkamer, Dakterras, Gevelrenovatie, Kelder, Keuken, Kozijnen, Schuifpui, Sloopwerk, Vloer, Appartementen, Architect, Balkon, Deuren, Garage, Kantoor, Ramen, Terras, Verlichting, Vloeren, Woningbouw, Woningen

Aangesloten bij / Certificering:
FSC-gecertificeerd