Kozijnen Schildersbedrijf Ripa

Vergelijk Kunststof kozijnen Utrecht (gemeente)

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Utrecht (gemeente) ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Lester Youngpad 6
3543GJ Utrecht (gemeente)
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


bgg : 06-47426953

http://www.schildersbedrijfripa.nl

Wat wij doen:
Al 19 jaar ervaring: Van het schilderen van meubeltjes op Paleis op de Dam tot aan het plakken van bladgoud of het sauzen van een wand, voor bedrijven en particulieren: Ik sta voor mijn werk en lever top kwaliteit!

Het schildersvak zit mij in m’n bloed. Ik was acht toen ik voor het eerst met mijn vader meeging naar zijn werk. Vanaf dat moment wist ik dat ik schilder wilde worden. Op mijn 16e ben ik serieus begonnen en heb ik alle opleidingen gevolgd die er maar binnen het schildersvak te volgen zijn. Na 19 jaar bij Greep-schilders, een begrip in Utrecht, te hebben gewerkt en alle facetten van het schildersvak eigen te hebben gemaakt, heb ik gekozen om voor mij zelf te beginnen.
De droom die ik tien jaar gelden al had willen beginnen, heb ik in januari 2011 waargemaakt: Ik ben voor mij zelf begonnen en lever vakwerk!

Van het schilderen van meubeltjes op Paleis op de Dam tot aan het plakken van bladgoud of het sauzen van een wand, voor bedrijven en particulieren, ik heb alles nu al eens meegemaakt: Ik sta voor mijn werk en lever top kwaliteit!

In al die jaren heb ik wel geleerd dat het leveren van goede kwaliteit leidt tot een terugkerende klantenkring.
Mocht uw opdracht onderdelen hebben die buiten mijn expertise vallen, dan heb ik altijd vakbekwame collega’s met wie ik uw opdracht kan invullen. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen, het zetten van glas of het stucken van een wand. Zo bied ik u altijd een vakbekwame totaal oplossing.

Graag kom ik bij u langs om u van advies te diennen en u zo het beste van dienst te kunnen zijn. Dit kan een enkelvoudige opdracht zijn, maar ook een meerjarig onderhoudsplan inhouden.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Specialisatie:
Decoratie, Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Plafondafwerking, Spuitwerk, Stucwerk / stukadoren, Wandafwerking, Plakken van bladgoud