Kozijnen Aannemersbedrijf BMU Groep Bouw & Onderhoud

Vergelijk Kunststof kozijnen Soesterberg

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Soesterberg ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Veldm Montgomeryweg 25
3769BG Soesterberg
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Kunststof kozijnen groothandel

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
U kunt bij ons terecht voor de aanbouw van een serre aan uw huis, maar ook voor het realiseren van een nieuw bedrijfscomplex. Wij zien bouwen als teamwork. Meestal zijn bij een bouwproces meerdere partijen betrokken. Wij fungeren dikwijls als spin in het web en leiden het bouwproces van ontwerp tot en met oplevering in goede banen. Wij werken altijd nauw samen met de opdrachtgever en komen onze afspraken betreffende planningen en offertes stipt na. We staan voor onze beloftes.

Wij hechten grote waarde aan begrippen als openheid, eerlijkheid, respect en duurzaamheid. De BMU Groep heeft hier zelfs een interne code voor opgesteld, die als richtlijn geldt voor het personeel en waarop klanten ons mogen aanspreken.

De BMU Groep neemt u als opdrachtgever serieus en vindt dat u recht heeft op zekerheid. Daarom zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland, de stichting Bouwgarant en Woningborg N.V.

Onze betrouwbaarheid komt verder tot uiting in onze manier van werken. We spreken met onze opdrachtgevers van tevoren duidelijk de wederzijdse verwachtingen uit en houden ons aan de gemaakte afspraken. Dat klinkt logisch en dat is het voor ons ook.

De naam BMU is een afkorting van Bouw Maatschappij Uyland. Zo’n tachtig jaar geleden richtte C. Uyland de BMU Groep op. In de loop der tijd realiseerde de BMU Groep talloze kantoren, bedrijfsgebouwen en woningen.

Dankzij onze ruime ervaring hebben wij een scherp beeld van de markt. We zoeken altijd naar de scherpste prijs/kwaliteit verhouding en weten die dankzij onze ervaring te vinden. Gedurende ons bestaan kreeg de bouwwereld de beschikking over verschillende nieuwe technieken. Deze hebben wij ons telkens eigen gemaakt, zonder daarbij het ambachtelijke vakmanschap uit het oog te verliezen.

Hierdoor is de BMU Groep in staat bouwprocessen van A tot Z vakkundig uit te voeren en/of te begeleiden. De onderneming is anno 2008 nog altijd in handen van ‘de Uylands’. Bas en Stan vormen de derde generatie die aan het roer staat.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Onderhoud, Projectbouw, Projectontwikkeling, Renovatie, Uitbouw, Utiliteitsbouw, Verbouw, Woningbouw

Type bouwproject:
Appartement, Badkamer, Bedrijfspand, Dakkapel, Garage, Gevelrenovatie, Kantoor, Kelder, Keuken, Kozijnen, Metselwerk, Plafond, School, Serre, Serviceflat, Sportcentra, Tegelwerk, Timmerwerk, Trappen, Villa, Woning, Wooncomplex, Ziekenhuis

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, BouwGarant, Woningborg N.V.