Kozijnen Verhoef Dakramen

Vergelijk Kunststof kozijnen Nieuwegein

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Nieuwegein ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Ravenswade 72
3439LD Nieuwegein
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Verhoef Dakramen is er al sinds 1995 voor het leveren en plaatsen van al uw VELUX dakvensters, daglichtsystemen en vlakdakproducten. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het monteren van het complete VELUX programma.

Onze VCA gecertificeerde monteurs, met reeds honderden vensters ervaring, plaatsen uw dakvenster snel en vakkundig. Bovendien geven wij u 5 jaar garantie op de montage.

Ook woningstichtingen en aannemers weten ons specialisme met vele opdrachten te waarderen.

In onze showrooms kunt u vele mogelijkheden zien en krijgt u bovendien deskundige voorlichting, ook als u het dakvenster alleen bij ons koopt om het zelf in te bouwen. Informeer ook naar onze messcherpe afhaalprijzen voor vensters en alle VELUX accessoires.

Ook kunnen wij u één of twee dagen per week ontvangen in het Daglicht Advies Centrum van VELUX NL te De Meern. Een zeer uitgebreide showroom waar u vrijwel alle VELUX mogelijkheden kunt bekijken. Graag maken wij een afspraak met u om u daar te ontvangen. Op onze website kunt u zien wanneer wij in het DAC aanwezig zijn.

Wanneer u advies bij u aan huis wenst, komen wij graag (vrijblijvend) bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen, om die daarna in een offerte voor u uit te werken.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bellen, mailen of de offerte aanvraag op onze site invullen. Wij garanderen u een snelle reactie en zijn u graag van dienst.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 16:30 Showroom, buiten openingstijden op afspraak
Dinsdag : 09:00 - 16:30 Showroom, buiten openingstijden op afspraak
Woensdag : 09:00 - 16:30 Showroom, buiten openingstijden op afspraak
Donderdag : 09:00 - 16:30 Showroom, buiten openingstijden op afspraak
Vrijdag : 09:00 - 16:30 Showroom, buiten openingstijden op afspraak
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenSpecialiteiten:
Het complete VELUX programma, Dakvensters, Daglichtsystemen , Vlakdakproducten, Dakraam vervangen , VELUX accessoires, Daglicht Advies Centrum, BASkapel, Vergunningsvrije dakkapel, Showroom

Service:
Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Onze showroom bevindt zich op de eerste etage, er is geen lift aanwezig.

Aangesloten bij / Certificering:
Dakvenstergilde, VCA