Kozijnen Tuyl BV Timmerfabriek Van

Vergelijk Kunststof kozijnen Houten

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Houten ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Vleugelboot 31
3991CM Houten
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ruim 20 jaar produceert Timmerfabriek van Tuyl B.V. kwaliteitskozijnen, ramen, deuren, trappen en lijstwerk. Al onze producten worden door mensen gemaakt met veel ervaring. De producten worden met de modernste machines gemaakt, maar ook ambachtelijk.
Zoals ieder bedrijf heeft ook Timmerfabriek van Tuyl een aantal kenmerken die eruit springen. Naast ons vakmanschap, bieden wij ook een hele goede service en er heerst een prettige sfeer. Wij bieden oplossing, letten op detaillering en zien meer dan alleen het product. Wij doen altijd ons best om er een goed verzorgt eindproduct neer te zetten.

In 1987 startte Willem van Tuyl als eenmanszaak op de Van Lippe Bieterveldstraat in Utrecht. Vanwege te kleine behuizing is het bedrijf na 10 jaar verhuisd naar de Industrieweg 11E te Maartensdijk. Dat is van een eenmanszaak een B.V. geworden. Door de groei naar een moderne timmerfabriek met ongeveer acht medewerkers en een computergestuurd machinepark was de verhuizing in 2008 naar industrieterrein de Meerpaal te Houten noodzakelijk.
Wij staan als bedrijf niet stil. Met ons net vernieuwde machinepark in Houten waarborgen wij onze kwaliteit en verlagen wij de kosten om de keuze voor u nog makkelijker te maken.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Maatwerk, Renovatie, Verbouwen

Producten:
Binnendeuren, Deuren, Draaikiepramen, Kozijnen, Ramen, Trappen