Selecteer provincie

Kozijnen Aannemersbedrijf Gremmé 030-6664463: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2024 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Veldzigt 55
3454PW De Meern
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.aannemersbedrijfgremme.nl

Wat wij doen:
Na zijn sporen te hebben verdiend in zowel de uitvoerende kant als de controlerende kant van de bouwwereld richtte Jan Gremmé in 1996 Aannemersbedrijf Gremmé op. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid naar een bedrijf van 5 werknemers. De continuïteit van het bedrijf is sinds 2007 gewaarborgd. Eelco de zoon van Jan Gremmé is mede eigenaar en zal in de toekomst het bedrijf verder voortzetten.

Aannemersbedrijf Gremmé is dus een echt familie aannemersbedrijf dat al ruim 15 jaar zelfstandig werkzaam is in de woning- en utiliteitsbouwsector. Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden in de provincie Utrecht op het gebied van:
- Nieuwbouw
- Verbouw
- Renovatie
- Restauratie
- Onderhoud

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke klantgerichte aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze.

Daar komt bij dat wij flexibel zijn en veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen in uw plan. Door onze jarenlange ervaring, ruime kennis en vakbekwame mensen zijn wij een vertrouwde partner voor de uitvoering van een breed scala aan bouwprojecten.Service:
Offerte

Diensten:
Utiliteitsbouw

Specialisatie:
Kozijnen, Badkamers, Dakgoten, Dakkapellen, Woningbouw

Aangesloten bij / Certificering:
BouwGarant