Selecteer provincie

Kozijnen Franks Bouwbedrijf

Vergelijk Kunststof kozijnen Cothen

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Cothen ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Weth van Damstraat 13
3945BT Cothen
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0343-562794

mobiele telefoon : 06-41861161

fax : 0343-561670
Timmer- & Onderhoudswerk, Inbraakprev.

Wat wij doen:
Bij Franks Timmerbedrijf kunt u terecht voor onder andere het plaatsen van dakkapellen en dakramen, het vervangen van deuren, ramen en kozijnen, keukens plaatsen en/of renoveren, zolder verbouwing, het maken van kindermeubels op maat. Tevens leveren wij ook diverse op maat gemaakte interieur timmerwerken zoals o.a. : radiator bekleding en kasten. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het beveiligen van uw woning d.m.v. het leveren en plaatsen van het juiste veiligheidsbeslag voor uw deuren en ramen.

Omdat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen, wordt ieder werk uitstekend afgeleverd. Franks Timmerbedrijf verzorgt uw opdracht van het begin tot het eind op vakkundige wijze. Specialiteiten:
dakkapellen, dakramen, dueren, ramen, kozijnen, keukens plaatsen & renoveren, zolder verbouwing, kindermeubels op maat, interieur timmerwerken, radiator bekleding, kasten, veiligheidsbeslag