Selecteer provincie

Kozijnen Wispels Bouwservice

Vergelijk Kunststof kozijnen Nijverdal

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Nijverdal ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Marconistraat 22
7442DD Nijverdal
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Een huis verbouwen is een ingrijpend project dat u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. Het gaat om uw woonomgeving, uw thuis. Daarom moet het helemaal naar uw zin zijn.

Bouwservice Wispels beschikt over de kennis, de ervaring en het vakmanschap om uw verbouwing vlot en helemaal goed te laten verlopen. Absolute kwaliteit, daar kunt u ons dan ook op aanspreken. Die kwaliteit spreekt niet uit mooie woorden maar die herkent u in de projecten die wij hebben opgeleverd.

Wij zijn een erkend bouwbedrijf met 40 jaar ervaring, werkzaam vanuit Nijverdal / Hellendoorn. Naast onze vakbekwame medewerkers, kunnen wij een beroep doen op solide en betrouwbare onderaannemers.

Onze werkplaats vindt u op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal. Samen met deze mensen zorgen we steeds voor een bouwploeg die past bij het project, die topkwaliteit levert en die flexibel kan opereren. We zijn een kleine onderneming zonder bureaucratie. Dat betekent dat een project altijd, van begin tot eind, door dezelfde persoon wordt begeleid. We houden intensief contact met u als opdrachtgever waardoor ook tijdens de bouw nog wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Het gaat tenslotte om uw woonwensen.

Uiteraard doen we graag suggesties voor mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. U ontvangt altijd een passende offerte vooraf, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Timmerwerk

Specialisatie:
Airconditioning, Badkamer, Beglazing, Bestrating, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakterras, Dakwerk, Interieurbouw, Keuken, Kozijnen, Loodgieterwerk, Metselwerk, Plafond, Ramen / deuren, Hang en sluitwerk, Gevels