Selecteer provincie

Kozijnen Klus & Montage Bonhof

Vergelijk Kunststof kozijnen IJsselmuiden

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit IJsselmuiden ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Goudplevier 11
8271GD IJsselmuiden
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-57310216

Wat wij doen:
Bonhof Montage is een kleine, overzichtelijke onderneming, gevestigd in IJsselmuiden. We houden ons bezig met klus- en montage werkzaamheden. Specialiteit is het leveren en plaatsen van dakkapellen, kunststof kozijnen, ramen en deuren. Maar ook voor andere, uiteenlopende klussen kunt u ons inschakelen.

Het bedrijf wordt geleid door Gerrit Bonhof, een gekwalificeerd en veelzijdig vakman. Praktijkervaring deed hij op bij verschillende bedrijven in de regio. Daar heeft hij zich alle facetten van het vak eigen gemaakt.

Bonhof Montage is een jong bedrijf maar dankzij de doordachte manier van werken is inmiddels een aanzienlijke klantenkring opgebouwd. Particulieren en bedrijven waarderen onze vakkennis, stiptheid, gedegen adviezen, en zeker ook onze scherpe prijzen.

Dus gaat het om een eenvoudig karwei, timmerwerk-op-maat, of een complexe verbouwing? Neem dan vrijblijvend contact op met Bonhof Montage. We komen graag even langs om de situatie ter plekke te bekijken.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Klusbedrijf, Montagebedrijf

Diensten:
Advies, Demontage, Montage, Onderhoud, Renovatie, Reparatie, Verkoop

Type opdrachten:
Dakkapellen, Kunststof kozijnen, Kinststof deuren, Kunststof ramen

Klussen in:
Badkamer, Garage, Kantoor, Keuken, Magazijn, Slaapkamer, Tuin, Woonkamer