Selecteer provincie

Kozijnen Klevringa Bouwbedrijf

Vergelijk Kunststof kozijnen Hasselt

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Hasselt ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Hofstraat 11
8061GS Hasselt
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Verbouw, Nieuwbouw

Wat wij doen:
Klevringa Timmerwerken is een professioneel timmerbedrijf met ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw en woningbouw. Of het nu gaat om een kleine renovatie of het bouwen van een complete woning Klevringa verzorgt en begeleid het complete bouwproces. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Klevringa Bouwbedrijf werkt uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel. Wij bereiden het werk goed voor en leveren een uitstekende kwaliteit. Tevens beschikken wij over een ruim netwerk van ervaren onderaannemers. Door dit netwerk kunnen wij het complete proces van A tot Z begeleiden.

Klevringa Bouwbedrijf is gevestigd in Hasselt, maar werkt op aanvraag in heel Nederland. Wij richten ons op de regio van Noord-Oost Overijssel.
Wij zijn voornamelijk werkzaam in de plaatsen: Hasselt, Zwolle, Kampen, Meppel, Steenwijk, Dalfsen, Nieuw Leusden, Hardenberg, Heino, Raalte en Hattem
Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Aannemer, Bouwbedrijf, Timmerbedrijf

Diensten:
Aanbouw, Advies, Houtbewerking, Onderhoud, Renovatie, Reparatie, Timmerwerk op maat, Verbouwen

Soorten timmerwerk:
Badkamerkastjes, Dakkapel, Deuren, Inbouwkasten, Interieur, Kasten, Kozijnen, Lambrisering, Meubels, Daken