Kozijnen Veldwachter Bouw en Advies Herman

Vergelijk Kunststof kozijnen Colmschate

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Colmschate ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Smeenkhof 11
7429AX Colmschate
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


[email protected]

http://www.hermanveldwachter.nl

Wat wij doen:
Herman Veldwachter Bouw en Advies is opgericht in 2005 door Herman Veldwachter. Doel van het bedrijf is een goed product te leveren en een tevreden klantenkring op te bouwen, door klein te blijven en overzichtelijk te werken.

Al sinds jaar en dag is de naam Veldwachter bekend in de bouwwereld regio Deventer. Het voorgeslacht heeft er voor gezorgd dat er in Deventer goede scholingsmogelijkheden voor bouwvakkers kwamen. Hier profiteren nog steeds heel wat bedrijven van in de regio.

De kennis over het traditioneel bouwen is dan ook doorgegeven aan de nieuwe generatie.

Herman Veldwachter Bouw en Advies

Wij zijn gespecialiseerd in de kleinere projecten. Door klein te blijven, houden we de algemene kosten laag en kan bij elk project een zeer scherpe prijs worden gegeven.

Wij zijn dan ook dé vakman voor uw verbouwing - van begin tot eind

• Een persoonlijk advies en het concretiseren van uw wensen;
• Het aanvragen van de noodzakelijke vergunningen en subsidies;
• Het opstellen van de complete begroting;
• Het maken van een (ver)bouwplan.
• Het op basis van uw wensen selecteren van de juiste leverancier(s) voor de gewenste producten en diensten.
• De coördinatie van en de uitvoering van de totale (ver)bouw.
• De uiteindelijke oplevering van de op maat gerealiseerde verbouwing.

Herman Veldwachter Bouw en Advies voert de totale regie over uw verbouwing. Het enige dat u hoeft te doen is keuzes te maken ten aanzien van de concrete invulling van uw (woon)wensen. Zo heeft u het gemak en de zekerheid van een zorgeloze verbouwing.
Uiteraard verzorgen wij ook het benodigde tekenwerk en de bouwaanvraag. Kortom, aan de vakman kunt u alles over laten!

Advies over Nieuwbouw en Verbouw

Binnen ons bedrijf maakt het geven van advies en begeleiden van allerlei bouwprojecten (van begin tot eind) een belangrijk onderdeel uit.

Vaak valt er voor de klant/opdrachtgever door een vakkundig oog veel te besparen tijdens de bouw van bijvoorbeeld uw woning of aanbouw aan uw woning.

Wij willen dan ook graag uw 'bouwvakkundig' oog zijn.

Wij begeleiden uw bouwproject, organiseren en begeleiden bouwvergaderingen en zorgen er voor dat er zo weinig mogelijk storingen tijdens het bouwproces optreden. Het goed afstemmen van de loodgieter, elektricien, aannemer en toeleveranciers laat nog veel te wensen over en hiermee valt voor de klant veel te verdienen.

Ook maken wij tekeningen en kunnen het kostenplaatje zo duidelijk mogelijk voor u opstellen.

Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Schadeherstel

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Beglazing, Bestrating, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, CV-Installatie, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakterras, Dakwerk, Electriciteit / verlichting / domotica, Electriciteitswerk, Funderingsherstel, Garage / carport, Gas / water, Gevelrenovatie, Glaszetter, Graafwerkzaamheden, Heiwerkzaamheden, Hekwerk, Houtskeletbouw, Inbraakbeveiliging / alarm, Installatiewerk, Isolatie, Kelder, Keuken, Kozijnen, Loodgieterwerk, Metselwerk, Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk, Open haard, Plafond, Ramen / deuren, Regenpijp, Rolluiken, Schilderwerk, Schouw, Schuifpui, Serre, Sloopwerk, Staalwerk, Steigerbouw, Stucwerk / stukadoren, Stutten van gevel, Tegelwerk, Terras / balkon, Timmerwerk, Toilet, Trap / balustrade, Ventilatie, Verwarming, Vloer, Zolder