Kozijnen Holtkamp Bouw BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Almelo

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Almelo ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Twentepoort Oost 58
7609RG Almelo
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Kunststof kozijnen groothandel

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Betaalbaar kwalitief bouwen?
-Vraag nu onze woningbouw brochure aan-
Ook voor alle kleinere verbouwingen.
RUIM 75 JAAR ERVARING

http://www.holtkampbouw.nl
Bouwbedrijf met ruim 75 jaar ervaring

Wat wij doen:
Holtkamp Bouw B.V. is al meer dan 70 jaar werkzaam in verschillende marktgebieden binnen de bouwsector. Het is een middelgroot bedrijf met ca. 50 medewerkers. Door de omvang en organisatie van het bedrijf zijn de communicatielijnen kort. Er heerst hierdoor een goede werksfeer. Dit heeft mede door goed overleg tot gevolg dat er effectief gewerkt wordt.

Een goede band tussen medewerkers, directie en opdrachtgevers biedt voor onze klanten vele voordelen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de opdrachtgever krijgt wat gevraagd wordt, met minder wordt geen genoegen genomen. Wij hebben een grotere mate van flexibiliteit dan grotere bedrijven. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in de binneninrichting van standaard woningtypes.

Door het vakmanschap van ons personeel, het gebruik van het juiste materieel en de juiste fabricagemethoden kunnen wij elke opdracht in relatief korte bouwtijd realiseren.

Holtkamp Bouw koopt regelmatig zelf grond aan. Na het bouwrijp maken van deze gronden kunnen door ons kavels te koop aangeboden worden voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ook ontwikkelen wij zelf regelmatig middelgrote tot grootschalige projecten, deze woningen of bedrijfspanden worden dan door ons via een makelaar te koop aangeboden. Aangezien deze markt constant in beweging is adviseren wij u voor meer informatie regelmatig deze pagina te bezoeken.

Holtkamp Bouw opereert al ruim 75 jaar succesvol op de particuliere woningmarkt. Heeft u al een ontwerp? Wij maken geheel vrijblijvend een maatwerk-offerte voor u! En mocht u nog geen architect hebben, dan kunt u bij ons zelfs terecht voor uw bouwplan, vanaf schetsontwerp tot en met de oplevering!

Holtkamp Bouw B.V. heeft rijke ervaring op het gebied van het bouwen en verbouwen van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsbouwwerken. Het bouwen van utiliteitsgebouwen is een vak apart: Doorgaans zijn er veel verschillende partijen bij een dergelijk bouwwerk betrokken.Service:
Advies, Offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Nieuwbouw, Onderhoud, Verbouwen

Specialisatie:
Beglazing, Isolatie, Keuken, Kozijnen, Toilet, Vloer, Zolder, Architect, Badkamers, Bedrijfspanden, Bouwgrond, Bouwvergunning, Dakkapellen, Deuren, Huis Bouwen, Kantoor, Maatwerk, Ramen, Terras, Veranda, Vloeren, Vloerverwarming, Water, Woningbouw, Woningen

Aangesloten bij / Certificering:
NVB, VCA1, SKH. Bezig met verkrijgen Iso-normering