Selecteer provincie

Kozijnen Hoogland Houten Kozijnen

Vergelijk Kunststof kozijnen Zwaag

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Zwaag ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
De Corantijn 39
1689AN Zwaag
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Snelle levering
Goede prijs / Kwaliteitverhouding

http://www.hooglandkozijnen.nl
Intrekkozijnnen*Oudhollandse kozijnen

Wat wij doen:
Bouwbedrijf Hoogland is een familiebedrijf sinds 1931. Het bedrijf maakt sinds 1963 de kozijnen zelf om planningen en levertijden in de hand te houden en prijstechnisch te kunnen concurreren met de grote gevestigde partijen. Wij leveren hoogwaardige houten kozijnen voor uw ramen, deuren, dakkapel en/of schuifpui.
Waarom Hoogland Kozijnen?
- De hoogste kwaliteit houten kozijnen!
- 30 jaar garantie!
- Zeer scherpe prijzen!
- Levering vanaf slechts 3 dagen!
- Ruim 80 jaar ervaring!
- Gebruik van de modernste technieken!
- Persoonlijke klantgerichte service!

In 2002 zijn wij verhuisd naar de Corantijn 39 te Zwaag. Op deze locatie is een nieuw machinepark voor houtverwerking ingericht op basis van de allernieuwste technieken, met als resultaat een enorme groei. Ook collega-aannemers hebben inmiddels hun weg gevonden naar Hoogland Kozijnen voor bestellingen van houten kozijnen.

Wij streven naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met een snelle en klantgerichte service. Deze combinatie is goed ontvangen bij onze klanten en werpt duidelijk

Het is een specialistisch werkend bedrijf dat zich richt op de particuliere woningbezitter, voor wie verbouwingen van uiteenlopende aard worden uitgevoerd. Het is een klein bedrijf met een prettige bedrijfscultuur en een team van zo´n twaalf vaste medewerkers.
Betrouwbaar, degelijk, klantgericht, flexibel en netjes werkend.

Na vele jaren actief te zijn geweest in alle segmenten van de bouw, werd in 1996 besloten de aandacht geheel en al te gaan richten op verbouwingsactiviteiten in opdracht van de particulier. Een bewuste keuze, ingegeven door de vraag uit de markt, waarin behoefte bleek aan gespecialiseerde bedrijven met een open oog en oor voor wensen van met name de particuliere woningbezitter. Inmiddels heeft Hoogland een goede reputatie opgebouwd onder de genoemde doelgroep in geheel Noord-Holland.

Opdrachtgevers krijgen waar voor hun geld, er wordt netjes gewerkt, er wordt kwaliteit geleverd. En dit alles tegen tarieven die op een heel acceptabel en concurrerend niveau liggen.
Service:
Gratis offerte

Diensten:
Verkoop

Producten:
Glas

Type kozijnen:
Kunststof kozijnen

Aangesloten bij / Certificering:
BRL0817, Al ons hout heeft GIP-garantie (Garantie instituut Industriële Producten)