Selecteer provincie

Kozijnen Methorst en Zoon B

Vergelijk Kunststof kozijnen Weesp

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Weesp ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Pampuslaan 219
1382JP Weesp
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Timmerman-Aannemer B. Methorst & Zn.
Het adres voor al uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden!
Wij verzorgen ook de contacten met:
- architecten
- gemeente voor vergunningen
- onderaannemers, etc

Welkom bij Firma Methorst !
Firma B. Methorst & Zn, sinds 1931 gevestigd in Driemond (Amsterdam Z-O), is een bouwbedrijf met een team van medewerkers met hart voor de zaak. Samen zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaand product.

Firma B. Methorst is geen doorsnee bouwbedrijf. Wij zijn een bedrijf dat gericht is op de gehele bouwsector. Van een kapot slot tot het bouwen van een huis.

Wij onderscheiden ons door onze goede voorbereiding, kwaliteit, klantvriendelijke werkwijze en vakmanschap. Dit leidt tot hoge betrokkenheid op het door ons te maken werk, vanaf de eerste informatieve gesprekken met de klant, tot aan de oplevering, en indien nodig daarna.

Voor specifieke werkzaamheden zoals loodgieterswerk, electriciteit en stucadoorwerk werkt ons bedrijf met een vaste groep onderaannemers uit de regio. Ook verzorgen wij de coördinatie met onderaannemers en leveranciers. Op deze manier houden wij het overzicht over het product en kunnen bijsturen wanneer nodig.

De klantenkring van firma B. Methorst & Zn bevindt zich voornamelijk in de particuliere sector.

Wilt u een woning of een bedrijfspand bouwen, uw woning verbouwen, een dakkapel plaatsen of zoekt u iemand voor het renoveren van uw woning dan bent u bij ons aan het juiste adres.Service:
Advies, Offerte

Diensten:
Restauratie, Aanbouw, Verbouwen

Specialisatie:
Metselwerk, Architect, Dakkapellen, Deuren, Electriciteit, Fundering, Garage, Houtbewerking, Kantoor, Kunststof kozijnen, Ramen, Sanitair, Trappen, Vloeren, Woningen