Kozijnen Wanders 0049-282132100: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2024 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Postbus 77863
1070LL Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Familiebedrijf Wanders.
De naam Wanders staat voor één van de oudste familiebedrijven in de kunststof kozijnenbranche. Het bedrijf werd opgericht in 1926 als timmerfabriek door Johan Wanders in het dorp Rindern bij Kleve. Na de oorlog werd het bedrijf overgedragen op de 2 oudste zonen Paul en Georg Wanders. Paul en Georg deden in de jaren 60 van de vorige eeuw de innoverende stap van hout naar de nieuwe producten kunststof rolluiken en kunststof kozijnen.
De 15 jaar jongere broer en architekt Josef Wanders nam in 1986/1989 de zaak over van zijn broers. Zijn zoon Peter kreeg stapsgewijs de bedrijfsleiding overgedragen. In 1991 bouwde Josef Wanders een nieuwe kozijnenfabriek op het industrieterrein van Kleve en in 1995 bouwde Peter Wanders een nieuwe showroom naast de kozijnenfabriek. In 1998 nam Peter de zaak officieel compleet over van zijn vader Josef en bouwde in 2006 nog een loods voor opslag van profielen en de geproduceerde producten, welke nu droog parallel door meerdere montageteams kunnen worden geladen.
Het streven is de zaak verder op te bouwen en te bewaren voor de volgende generatie Jan, Tom, Emma en Fritz Wanders.
Alles uit één hand.
De voor u als klant belangrijke kenmerken van ons familiebedrijf zijn:
verkoop door langjarige en ervaren medewerkers en Peter Wanders zelf,
eigen productie in de kozijnenfabriek,
eigen montage,
eigen klantenservice,
alle medewerkers in vaste loondienst.
Vandaag werken meer dan 25 medewerkers voor Wanders, sommigen al meer dan 40 jaar, de meesten meer dan 20 jaar. Dit zijn allemaal ervaren vakmensen, welke met hart en ziel hun werk verrichten.
Continuïteit en innovatie.
Continuïteit is voor ons als familiebedrijf één van de kernbegrippen: continuïteit door langjarige, ervaren medewerkers, continuïteit in vakmanschap en continuïteit in kwaliteit. Innovatie, moderne producten, alles up-to-date spelen ook een belangrijke rol. Daarom produceren wij onze kozijnen met de modernste en nieuwste machines voor de kunststof kozijnenbouw. Wij bouwen onze kozijnen uit halffabrikaten, welke doormarktleidende producenten van kunststofprofielen (Rehau), beslag (o.a. Winkhaus en Fuhr) en glas zijn gemaakt. (Om maar een voorbeeld te noemen van het aanwezige know-how bij Rehau: van de in Europa producerende autofabrikanten werkt alleen Fiat niet met Rehau-onderdelen).
Openingstijden:
Maandag : 07:00 - 16:30
Dinsdag : 07:00 - 16:30
Woensdag : 07:00 - 16:30
Donderdag : 07:00 - 16:30
Vrijdag : 07:00 - 15:45
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte

Diensten:
Plaatsen / montage, Renovatie, Verkoop

Producten:
Dakkapellen, Erkers, Kozijnen, Ramen, Schuifpuien, Serres

Type kozijnen:
Deurkozijnen, Kunststof kozijnen, Raamkozijnen

Aangesloten bij / Certificering:
SBK, KOMO, PKVW , Politiekeurmerk Veilig Wonen