Kozijnen Amsterdamse Timmerwerkplaats De 020-6311641: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2023 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Analoogstraat 21
1033MR Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.deamsterdamsetimmerwerkplaats.nl

Wat wij doen:
Waar vind je een werkplaats waar hoogwaardig, ambachtelijk en authentiek timmerwerk wordt geleverd? Waar echte ‘ouderwetse’ vaklieden het mooiste produceren om ons cultureel erfgoed en onze monumenten in stand te houden? DAT, De Amsterdamse Timmerwerkplaats, is zo’n werkplaats. Heeft u vraag naar bijzonder timmerwerk, dan bent u bij DAT aan het goede adres.

Doel van de onderneming is het maken van hoogwaardig specialistisch machinaal timmerwerk voor monumenten, oudbouw en bijzondere objecten. Timmerwerk waaraan hoge eisen wordt gesteld.

Wij hebben veel ervaring in de restauratie van monumenten en bijzondere bouwwerken en hebben veel kennis verzameld over authentiek timmerwerk, bijvoorbeeld waar het gaat om bijzonder freeswerk, monumentale kozijnen en ramen, speciale balken- en houtconstructies of ornamenten die je aantreft in monumenten en bij bijzondere objecten.

Natuurlijk werken wij ook met houtproducten met het FSC Keurmerk. De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Houtbewerking, Onderhoud, Renovatie

Producten:
Deuren, Kozijnen, Ramen, Timmerwerk, Trappen