Selecteer provincie

Kozijnen Aannemers & Timmerbedrijf Teus vd Berg BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Werkendam

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Werkendam ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
van der Kunstraat 2
4251LN Werkendam
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0183-661915
Verzorgd Nieuwbouw, Verbouw, Aanbouw
Serres, Renovaties, Dakkapellen,
Kozijnen, Ramen & Deuren

fax : 0183-661911

Wat wij doen:
Wij verzorgen al uw timmerwerkzaamheden waaronder: nieuwbouw-, verbouw-, aanbouw-, serres-, renovaties-, dakkapellen-, kozijnen-, ramen en deuren voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Teus van den Berg Aannemers- en Timmerbedrijf BV is een bedrijf dat sinds het jaar 1997 werkzaam is.

Ongeacht de aard en omvang van uw project staan wij voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Teus van den Berg Aannemers- & Timmerbedrijf is in de woning- en utiliteitsbouw werkzaam met het uitvoeren van diverse werkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds het jaar 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij hebben een werkplaats met een machine park waar mee wij vele mogelijkheden hebben op ons vak gebied

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Onze diensten bestaan uit nieuwbouw-, verbouw-, aanbouw-, serres-, renovaties-, dakkapellen-, kozijnen-, ramen en deuren in de ruimste zin van het woord.

Binnen het bedrijf zijn alle disciplines binnen het eigen vakgebied aanwezig, zodat er flexibel en snel op vragen van de opdrachtgever kan worden ingespeeld.

Een belangrijke rol in dit geheel is de goed geoutilleerde machinale werkplaats waardoor kwaliteit en flexibiliteit gewaarborgd zijn.Aanbrengen bouwkundige beveiliging politie keurmerk

Tijdens een rondgang door uw woningen beoordelen wij alle bereikbare gevelelementen en maken een passend beveiligingsadvies voor het afsluiten van de ramen en deuren met goedgekeurde beveiligingsproducten.

Eventueel kunnen wij de woning voor u certificeren, U ontvangt een certificaat met een geldigheid van 10 jaar waarmee u een korting aan kunt vragen op uw inboedelverzekering.

Vraag uw verzekeringsagent naar de voorwaarden.

De offerte die wij voor u maken is geheel vrijblijvend.
Service:
offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Nieuwbouw, Onderhoud, aanbouw, utiliteitsbouw

Specialisatie:
Kozijnen, Verwarming, appartementen, dakkapellen, deuren, gas, kantoor, ramen, verlichting, water, woningbouw, woningen