Kozijnen Vliert Bouwbedrijf Jan vd

Vergelijk Kunststof kozijnen Rosmalen

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Rosmalen TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Kievitsven 44
5249JJ Rosmalen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

o.a. Nieuwbouw - Verbouwingen
Dakkapellen - Dakopbouwen - Renovatie

http://www.bouwbedrijf-janvandevliert.nl

http://www.janvandevliert.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. is een ervaren en gerenommeerd bouwbedrijf, opgericht begin jaren '90 en gevestigd in Rosmalen.
Wij zijn een bedrijf dat in hoofdzaak werkzaam is in deze regio en veel ervaring heeft in de particuliere sector waaronder nieuwbouw in vrijstaande sector, verbouwingen en uitbreidingen, dakkapellen en dakopbouwen, renovatie en onderhoud. Professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel.

Ons bedrijf richt zich op verschillende activiteiten in de bouwsector. Zo houden wij ons bezig met nieuwbouw, maar zijn ook activiteiten als verbouwingen, uitbreidingen, renovatie en onderhoudswerkzaamheden ons niet vreemd. Bij alle werkzaamheden staat uiteraard voorop dat u als klant tevreden bent.

Bij een bouwproject komt heel wat kijken. Wij houden ons dan ook niet alleen bezig met de bouwwerkzaamheden, maar begeleiden waar nodig ook bij het zoeken naar een geschikte architect. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het aanvragen van een bouwvergunning.

Een goed begin is tenslotte het halve werk.Service:
Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, CV-Installatie, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakwerk, Electriciteitswerk, Gevelrenovatie, Installatiewerk, Isolatie, Kelder, Keuken, Kozijnen, Plafond, Ramen / deuren, Rolluiken, Schilderwerk, Serre, Timmerwerk, Toilet, Trap / balustrade, Ventilatie, Vloer, Zolder

Aangesloten bij / Certificering:
BouwGarant, Bouwend Nederland, Fundeon, VCA