Kozijnen Haydil PVC Kozijnen

Vergelijk Kunststof kozijnen Oss

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Oss ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2022 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Da Costastraat 78
5343JS Oss
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-19900972

Wat wij doen:
Al meer dan 10 jaar leveren wij betaalbare kwaliteit op PVC gebied, met name kunststoffen en profielen voor ramen, deuren en de rolluiken. Maar ook hoogwaardige dak kappelen en schuifdeuren.

De profielen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit, wat een grote mate van duurzaamheid met zich meebrengt. Wij leveren een variatie aan vooraanstaande merken uit o.a. Duitsland, maar veelal is dit van het topmerk Veka.

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk zijn.
Nooit meer om de zoveel tijd (laten) verven. Af en toe een schoonmaakbeurt laat uw
kozijnen er weer uitzien als nieuw.

PVC is een moderne grondstof die zowel in economisch als ook ecologisch opzicht voordelen biedt. Zo heeft pvc een extreem hoge levensduur vanwege zijn extreme bestendigheid tegen weersomstandigheden en veroudering.
Kosten voor opnieuw schilderen zijn er niet, want het oppervlak is langdurig onderhoudsvrij. En dat bij uitstekende stevigheids- en isolatiewaarden. Ook het milieu profiteert van het materiaal pvc.
Warmteisolatie
Ramen en deuren vormen in elk gebouw belangrijke onderdelen van de warmteisolatie. Hier kunnen met doelgerichte maatregelen de grootste besparingen van energie worden gerealiseerd.
Beslissend voor het isolatievermogen is de warmtedoorgangscoëfficiënt (de zogenoemde u-waarde) van het raam. In combinatie met speciale isolerende beglazing behaalt u met hoogwaardige kunststof profielen optimale resultaten.
Geluidsisolatie
Een doelgerichte geluidsisolatie vormt een aanzienlijke bijdrage voor de verhoging van het woonplezier. Een te hoog geluidsniveau kan volgens de nieuwste medische inzichten zelfs leiden tot symptomen van ziekte.
Wanneer lawaai een probleem wordt bieden ramen, die het geluidsniveau verlagen, de oplossing. Met onze profielsystemen keert de rust weer terug in huis. Enerzijds omdat zij van huis uit al uitstekende geluidsisolerende eigenschappen bezitten en anderzijds, omdat zij kunnen worden uitgerust met speciale beglazingen.

Duurzaamheid en onderhoud
Al onze profielen worden vervaardigd uit hoogwaardig pvc, een deugdelijk en bijzonder duurzaam materiaal. Speciale recepturen waarborgen ook onder extreme weersomstandigheden uitstekende bestendigheid tegen de weersgesteldheden en veroudering. Daarom zijn onze raamsystemen onderhoudsvriendelijk en behouden hun aansprekende uiterlijk op lange termijn.
Bovendien moeten zij nooit worden geschilderd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook op lange termijn aanSpecialiteiten:
Kunstofkozijnen