Kozijnen Koppen Bouwbedrijf BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Liempde

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Liempde ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Bergstraat 16
5298VK Liempde
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Koppen Bouwgroep is breed vertegenwoordigd in de markt. Wij hebben de kennis en ervaring in traditioneel bouwen, restauratie (monumentale panden), renovatie en onderhoud. Daarbij beschikken we over gedegen vakmanschap in alle disciplines. Wij dragen zorg voor de planning, uitvoering en realisatie van individuele woningen en bouwprojecten. Onze grootste troef zijn onze medewerkers. Professioneel, vakkundig, ervaren, flexibel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij zijn pas tevreden als u dat bent! Koppen Bouwgroep is een degelijke, professionele partner voor maatwerk van hoge kwaliteit voor een goede prijs.Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, utiliteitsbouw

Specialisatie:
Dakbedekking, Isolatie, Kozijnen, Vloer, appartementen, dakgoten, garage, geluidsisolatie, maatwerk, sloop, stucwerk, woningbouw, woningen