Selecteer provincie

Kozijnen Ceelen BV Bouwbedrijf

Vergelijk Kunststof kozijnen Helmond

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Helmond ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Korte Venstraat 6
5708JP Helmond
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Groot in kleinschalige projecten!
Nieuwbouw, Aanbouw, Verbouw, Uitbouw

mobiele telefoon : 06-53163753

http://www.bouwbedrijfceelen.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Bouwbedrijf Ceelen speelt in op uw bouwwensen! Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of een renovatie. Samen bekijken we uw eisen op het gebied van kwaliteit én financiën en wij komen van daaruit met een op maatgemaakt bouwplan. De uitvoering voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij bouwen, maar stemmen iedere stap in het hele proces duidelijk met u af. En een afspraak is bij ons ook echt afspraak! Tenslotte: een tevreden klant is een volgende klant!

Ons personeel bestaat uit gecertificeerde vakmensen, die een ruime ervaring in de bouw hebben. Zij pakken iedere klus vakkundig aan en leveren kwalitatief goed werk. Zij hebben de beschikking over een goed geoutilleerde bedrijfsbus, waarin alle gereedschappen en materialen aanwezig zijn om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren.

Verbouwen blijkt een van de grootste stressfactoren te zijn. Bouwbedrijf Ceelen neemt die stress graag van u weg. Van een simpele ingreep als het plaatsen van een dakraam, een nieuw kozijn of het vernieuwen van dakpannen tot het maken van een complete badkamer, aanbouw of inrichting van een woonhuis. Van klein tot groot: wij kunnen u adviseren en u van dienst zijn.

Bij verbouwingen of onderhoud moet vaak gewerkt worden, terwijl de normale gang van zaken gewoon doorgang vindt. Dat vereist flexibiliteit, een juiste planning en goede afspraken. Bij Bouwbedrijf Ceelen kan alles in één hand zijn. U maakt dan maar één keer afspraken, die vervolgens ook waargemaakt worden.

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, aanbouw

Specialisatie:
Badkamer, Dakbedekking, Kozijnen