Kozijnen Aa Bouwbedrijf BV Van der

Vergelijk Kunststof kozijnen Elshout

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Elshout ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Tongerloostraat 18
5154PH Elshout
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Van der AA Bouwbedrijf bv is opgericht door dhr. Van der AA 1995 en werkt met een vast team van 5 vakmensen die er bekend om staan hetgeen af te leveren wat de klant van hem verwacht, service en kwaliteit bij de klant afleveren is daarom een van de belangrijkste aspecten om klanten tevreden te houden.

Nieuwbouw - Woningaanpassing - Verbouwingen - Onderhoud - Renovatie

Op het gebied van nieuwbouw waar we al ruim 18 jaar ervaring mee hebben houden wij ons hoofdzakelijk bezig met het plaatsen van dakkapellen, serres, aanbouwen, plaatsen van kozijnen en verbouwingen. Kort gezegd, we houden ons eigenlijk overal mee bezig en u kunt ons altijd bellen voor een offerte of een klus aan of in uw huis.

Met de inzet van steeds dezelfde ondernemers realiseren wij projecten van der aa tot z. Omdat ons bedrijf klein is, is de lijn kort tussen de klant en ons.
Service:
Advies, Offerte

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Schadeherstel, Utiliteitsbouw, Verbouwen

Specialisatie:
Complete aanbouw plaatsen, Isolatie, Keuken, Metselwerk, Badkamers, Bedrijfspanden, Carport, Huis Bouwen, Dakgoten, Dakkapellen, Fundering, Garage, Woningen

Aangesloten bij / Certificering:
Fundeon, Woningborg Bouwzekerheid