Kozijnen Profel Nederland BV 0497-531033: Prijzen aluminium & houten ramen plaatsen buiten & binnen inclusief montage. Hoeveel kost vervangen binnendeur? Goedkoop en zelf monteren of gratis offertes met ervaringen aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2023 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Kerver 2
5521DB Eersel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Profel biedt de passende oplossing voor isolerende ramen tot Uw 0.75 W/m²K, geschikt voor passief woningbouw!

Met de standaard raamreeksen, voorzien van Triple beglazing, bekomen we al een isolatiewaarde van Uw 1.02 W/m²K. Daarnaast bieden wij ook het Profel passief raam aan in kunststof, aluminium en als absolute nieuwkomer hout/aluminium combinatie. Isolatiewaarden tot Uw 0.75 W/m²K vormen geen uitzondering meer.

De ventilatieroosters van Profel voldoen aan alle hedendaagse eisen en bij het ontwerp is er veel aandacht besteed aan estethiek. Ze kunnen gemonteerd worden rechtstreeks op het glas (Provit), bovenop het raam (Provent) of geïntegreerd in de rolluikkast (Procom). De kleur van de Profel ventilatieroosters is perfect afgestemd op de eigen Profel kleuren en structuurfolies. Profel roosters zijn zelfregelend (klasse P3). De isolatiewaarde van het Profel rooster is U 2.46 W/m²K. Daarenboven volgen de Provent roosters de dikte van het raam waarop ze worden gemonteerd.

Kunststof schuifdeuren zijn beperkt in afmetingen. Tot voor kort was het toepassen van een aluminium gemoffelde schuifdeur het enige alternatief. Profel heeft hiervoor een unieke oplossing bedacht: aluminium schuifdeuren met structuurfolie.

De populaire landelijke deur met schaduwgroef (3mm) en met en glasvlak is ook verkrijgbaar met een structuurfolie. De groeven worden voorzien in dezelfde kleur als de folie. Het is dus mogelijk een onderhoudsvrije deur met de look van een autenthieke houten deur te bestellen.Specialiteiten:
Standaard raamreeksen, Triple beglazing, Ventilatieroosters, Aluminium schuifdeuren , Kunststof ramen IsoPakket, Deuren