Selecteer provincie

Kozijnen Everaers Timmerbedrijf R

Vergelijk Kunststof kozijnen Elsloo

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Elsloo ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Schuttersstraat 21
6181AC Elsloo
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Timmerbedrijf Everaers voor speciaal maatwerk is een bedrijf waar vakmanschap voorop staat. De gebruikte materialen en houtsoorten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons is ook niets standaard. Alles is mogelijk maar kwaliteit voert de boventoon. Wij hebben een eigen spuitafdeling zodat kozijnen en deuren al in de grondlak staan bij plaatsing. We verzorgen desgewenst alle hand- en sluitwerk voor ramen en deuren.

Bij een restauratie plaatsen we niet alleen het houtwerk, wij zorgen desgewenst ook voor een stukadoor die alles afwerkt. Wij nemen u de zorg uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van een mooi en compleet afgewerkt project.
De wensen van de klant staan bij ons centraal. Dit begint met een gedegen persoonlijk advies door een deskundige binnen ons bedrijf. De klant heeft direct contact met ons en kan er op rekenen dat we onze afspraken nakomen. Het eindigt natuurlijk met perfect vakwerk.

Bijzonder maatwerk is onze passie. Wij worden graag uitgedaagd. Onmogelijk wordt bij ons mogelijk. Wij zoeken samen met u naar de meest ideale oplossing. Met een grote passie voor het vak en jarenlange ervaring durven wij elke uitdaging aan.Service:
Geen voorrijkosten, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Timmerbedrijf, Timmerman, Werkplaats

Diensten:
Aanbouw, Advies, Timmerwerk op maat, Verbouwen, buitenkeukens, dakconstructies, deuren - poorten, overig, overkappingen, serres

Soorten timmerwerk:
Dakkapel, Deuren, Kozijnen, Terrasoverkapping, Trappen, Veranda