Selecteer provincie

Kozijnen Schoonmaakbedrijf Watermulder

Vergelijk Kunststof kozijnen Sappemeer

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Sappemeer ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Lutherse Kerkstraat 28
9611JN Sappemeer
Groningen
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


bgg : 06-39142486

http://www.watermulderschoonmaak.nl

Wat wij doen:
Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met klanten in de provincies Groningen, Drenthe en omstreken. Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden waaronder gevelreiniging, schoonmaak- en glazenwassers werkzaamheden, het reinigen en in de was zetten van kunststof kozijnen en een gedegen schoonmaak advies.

Als schoonmaker/glazenwasser staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Deze zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Door het glas en de omlijstingen te onderhouden en te wassen, bespaart u bovendien op andere hoge kosten zoals de schilder of de timmerman. Als glazenwasser adviseren wij u tevens over het onderhoud van uw pand en de mate waarin uw ramen en gevels gewassen c.q. schoongemaakt dienen te worden.

In vertrouwde handen

Door Watermulder schoonmaak in te huren voor het laten reinigen van uw gevel, wassen van uw ramen, in de was zetten van uw kunststof of andere zaken, vertrouwt u uw eigendom toe aan onze schoonmaak specialisten. Wij verzorgen uw onderhoud tot in de perfectie. Dankzij hogedrukreinigers, straalunits, ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen wij elk pand of woning, groot of klein efficiënt reinigen.

Onze schoonmaakdiensten omvatten :
Anti-Spin
Gevelreiniging
Dakgootreiniging
Graffiti verwijdering
Kunststofreiniging
Telescoopglasbewassing
Zonnepanelenreiniging
Impregneren
Vloeronderhoud
Trappenhuizen
Dakpanreiniging
Glasbewassing
Ontruimingen
hogedrukreiniging
enz.Service:
Contactformulier op de site

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Deskundig advies, Gevelreiniging, Glazenwassen / Glasbewassing, Graffitiverwijdering, Hogedrukreiniging, Hoogwerk, Incidentele schoonmaak, Opleveringsschoonmaak, Reguliere schoonmaak, Telescoopbewassing, Trappenhuis reiniging, Vloeronderhoud, Reinigen Zonnepanelen

Werkterrein:
Appartementsgebouwen, Kantoren, Woningen, Bedrijfspanden